confickerbelasi
Profesyonel Üye
şaseleme önemlidir eksikliği kulak tırmalayan sesler olarak yansır işi bilmeyen tamirci kanser olur...
SU V3 e dokunmasınlar gerisi önemli değil. Yedek parça olurlar en kötüElbise dolabında GÜVE olmasın
Amplilerini kemirirler haa
SU V3 de tam modifiyelik.SU V3 e dokunmasınlar gerisi önemli değil. Yedek parça olurlar en kötü
İlk kez böyle bir sw görüyorum bunun özelliği nedir hocam?NOT:
Şu SW'den yana döne arıyom. İkinci amplimi yapabilmek için.
https://www.ebay.com/itm/164607373628?hash=item26535d313c:g:m6sAAOSwgzVf52BU
Takribi maliyet 15-20$ gibi. Günümüz kuruna göre yaklaşık 50-60TL
Kargosu üründen pahalı. Bir tek bana mı tuhaf geldi bu.Evet Swleri yer kazanabilmek için keserek kısaltmıştı.
Bu swler neden marantz veya başka marka için satılıyor onu anlamadım. Pinlerin aralıkları mı farklı? Hepsinin görevi on-off değil mi?
Modifiye konusu için haklısınız. Artık çok daha fazla bütçe lazım bu işler için. Bütçe tamam olduktan sonrada gümrükte sorunlar çıkabiliyor. Yurtdışı alışveriş yapan arkadaşlarım ciddi sorunlar yaşamaya başladılar.
Rsdelivers gibi sitelerden almakta problem olmaz sanırım yine çünkü ordan gelen siparişlerde gümrükle uğraşmıyoruz. Yani en son siparişimde öyleydi en azından.
İlk kez böyle bir sw görüyorum bunun özelliği nedir hocam?
11 dolar kargosu varmış birde.
Gönderim yapılan ülkeyi göremedim ama sanırım Asya pazarından gelmiyor kargo o yüzden yüksek olabilir. Ben LM317’nin HV versiyonunu ararken de aynı şekilde yüksek kargo çıkmıştı ve her LM için ayrı kargo çıkıyordu bende almadımKargosu üründen pahalı. Bir tek bana mı tuhaf geldi bu.
Rotary Switch denilen tip. Vakum tüplü cihazlarda çok kullanılırdı.
Her SW belli aralığa sahiptir. Bu aralık yani iki SW nin yanyana olan aralığıdır. Pin aralıkları imperyal veya metrik olarak standarttır.Evet Swleri yer kazanabilmek için keserek kısaltmıştı.
Bu swler neden marantz veya başka marka için satılıyor onu anlamadım. Pinlerin aralıkları mı farklı? Hepsinin görevi on-off değil mi?
Modifiye konusu için haklısınız. Artık çok daha fazla bütçe lazım bu işler için. Bütçe tamam olduktan sonrada gümrükte sorunlar çıkabiliyor. Yurtdışı alışveriş yapan arkadaşlarım ciddi sorunlar yaşamaya başladılar.
Rsdelivers gibi sitelerden almakta problem olmaz sanırım yine çünkü ordan gelen siparişlerde gümrükle uğraşmıyoruz. Yani en son siparişimde öyleydi en azından.
İlk kez böyle bir sw görüyorum bunun özelliği nedir hocam?
11 dolar kargosu varmış birde.