Kemal Moran
Üye
doğal gaz pek etkilimez yaakın zamanlar benceacaba bizim ülkede doğal gaz kaynağı bulunduktan sonra petrol fiyatları düşebilir mi? Yoksa hiçbir etkisi olmayacak mı
doğal gaz pek etkilimez yaakın zamanlar benceacaba bizim ülkede doğal gaz kaynağı bulunduktan sonra petrol fiyatları düşebilir mi? Yoksa hiçbir etkisi olmayacak mı
neden? şimdi fiyatlar daha düşük olması lazımdoğal gaz pek etkilimez yaakın zamanlar bence
haklısınız tabi ancak 20 yılın rezerv olduğunu öğrenince ister istemez fiyatların düşeceğini düşüneceksinBırak düşük olmasını ,
Önce kuyuların açılması , gazın çıkartılması , saflaştırılması , dağıtım şebekesinin kurulması v.s. v.s.
bu maliyetler bindirildikten sonra ( yani o gazıda sen ben çıkarttıktan sonra ) fiyat yurt dışından aldığımızın altında kalacağını düşünmüyorum.
Yerli olsun. Karşı değilim ama.. ( devamını yazamıyorum. )
Şahsi düşüncem.
haklısınız tabi ancak 20 yılın rezerv olduğunu öğrenince ister istemez fiyatların düşeceğini düşüneceksin
İlahi kardeş güldürdün. Allah da seni guldursun.acaba bizim ülkede doğal gaz kaynağı bulunduktan sonra petrol fiyatları düşebilir mi? Yoksa hiçbir etkisi olmayacak mı