srdr-srdr Üye Katılım 7 Haz 2009 Mesajlar 52 Puanları 1 Konum İstanbul 6 Haz 2012 #11 pic in adc girişini kullanarak farklı seviyelerdeki ışık şiddetini ölçmek mümkün
ilkery. Üye Katılım 3 Mar 2011 Mesajlar 27 Puanları 1 9 Haz 2012 #12 ldr=switch diye düşün bir çeşit anahtar yani.buna göre programı yaz
tyildizak Paylaşımcı üye Katılım 17 Ağu 2007 Mesajlar 1,637 Puanları 119 Konum İstanbul 10 Haz 2012 #13 ilkery.' Alıntı: ldr=switch diye düşün bir çeşit anahtar yani.buna göre programı yaz Genişletmek için tıkla ... Anahtar olarak düşünmek doğru değil, üzerine düşen ışık yoğunluğuna göre değer değiştiren bir direnç olarak düşünmek daha doğru olur.
ilkery.' Alıntı: ldr=switch diye düşün bir çeşit anahtar yani.buna göre programı yaz Genişletmek için tıkla ... Anahtar olarak düşünmek doğru değil, üzerine düşen ışık yoğunluğuna göre değer değiştiren bir direnç olarak düşünmek daha doğru olur.
ilkery. Üye Katılım 3 Mar 2011 Mesajlar 27 Puanları 1 11 Haz 2012 #14 tyildizak' Alıntı: Anahtar olarak düşünmek doğru değil, üzerine düşen ışık yoğunluğuna göre değer değiştiren bir direnç olarak düşünmek daha doğru olur. Genişletmek için tıkla ... Evet dediğiniz doğru ama ben switch derken program yazarken o mantıkla kullansın dedim o yüzden...
tyildizak' Alıntı: Anahtar olarak düşünmek doğru değil, üzerine düşen ışık yoğunluğuna göre değer değiştiren bir direnç olarak düşünmek daha doğru olur. Genişletmek için tıkla ... Evet dediğiniz doğru ama ben switch derken program yazarken o mantıkla kullansın dedim o yüzden...