Pil gibi davranan Dc-Dc dönüştürücü

Güzel cihaz umarım bozulmamıştır. Pille denediniz mi? Ters bağlantı yapmadan bu cihaz kolay kolay bozulmaz yada 9 volt beslemesinden yüksek voltaj vermediyseniz.
muhtemelen 9 volttan yüksek girdi bozuldu artık güven olmaz bu cihaza bende kaldırdım rafa üstünde iki tane aynı marka multimetre bozuldu

15 sene önce dijital panel voltmetre almıştım 9volt pil ile çalışması gerekiyordu bunu 7809 la çalıştırmayı denediğimde anında bozuluyordu eğer pil ile kullanırsan sorun olmuyordu.bu şekilde 6-7 tane bozdum çalışması gerek neden çalışmıyor diye sonra fark ettim svichmode adaptör ile beslersem bozulmuyor.birde besleme aynı kaynaktan beslemek yerine yalıtımlı devre yapın diğer türlü ya + ucu ortak ya - ucu

15 sene önce dijital panel voltmetre almıştım 9volt pil ile çalışması gerekiyordu bunu 7809 la çalıştırmayı denediğimde anında bozuluyordu eğer pil ile kullanırsan sorun olmuyordu.bu şekilde 6-7 tane bozdum çalışması gerek neden çalışmıyor diye sonra fark ettim svichmode adaptör ile beslersem bozulmuyor.birde besleme aynı kaynaktan beslemek yerine yalıtımlı devre yapın diğer türlü ya + ucu ortak ya - ucu
sanırım bunlar da anında bozuldu

Forum istatistikleri

Konular
133,435
Kullanıcılar
459,441
Son üye
beranarı

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri