PLC PROGRAMI ÇALIŞMA HATASI

ibrahim_ky

Katılımcı Üye
elimde plc yok plc siz çizim yapmak istiyorum çevrimci çevrim dışı plc programı nasıl yapılır
1-plc programı plc olmadan nasıl çalıştırırız
2-resim olar attığım hatayı alıyorum araştırdım kadarıyla

Ekli dosyalar

• 12.png
    12.png
    59.3 KB · Görüntüleme: 21
en güzeli elinde plc olacak yaptığın devreleri yükleyip denemen lazım hem çok şey farkediyor o şekilde kesinlikle öğrenemezsin alt yapı şart kumandan iyi olması lazım hangi seviyedesin bilmiyorum verim alamazsın yardım eden olmazsa çok vakit kaybedersin kolay gelsin

Kumanda bilgim iyi bir seviyede ama ben bu bilgimi plc ile birleştirmek istiyorum sorunum şu diyelim ki elimde plc yok ama Ladder çizip simülasyon yapılması lazım. Ben bu program Plc siz nasıl çalıştırılır bunu ögrenmek istiyorum

Kumanda bilgim iyi bir seviyede ama ben bu bilgimi plc ile birleştirmek istiyorum sorunum şu diyelim ki elimde plc yok ama Ladder çizip simülasyon yapılması lazım. Ben bu program Plc siz nasıl çalıştırılır bunu ögrenmek istiyorum
merhaba programi yazdiktan sonra kaydedin ve simulasyon programini acip oeadam yazmis oldugunuz programi cagirin ve tabi cagirmadan plc ayarlarini yapin program uzerinden cagirdiktan sonra da run moduna alin ve hangi girise sinyal koymussaniz yani sinyal butanu koymussaniz basin calisacaktir kolay gelsin

Forum istatistikleri

Konular
130,299
Kullanıcılar
453,556
Son üye
Diaries

Yeni konular

Geri