Orhan ALSAÇ Üye Katılım 17 Ağu 2008 Mesajlar 397 Puanları 31 Konum 90 5334510040 26 Nis 2020 #11 Agasarli61' Alıntı: Pompa tıkalı deyil bunu bobinajciyla konuştum bobinajcinin söylediği yurtdışından gelen motorlar volt buraya tam uyumlu deyil ondan isiniyor ve yaniyor diyor söyle iza edeyim 5.5 kw yerine 7.5 kw kullanın diyor ne derece doğru bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Peki manometre niye basinc gostermiyor. Sorunun bobinajcinin dedigi gibi oldugunu sanmiyorum 80 C akiskan isisi isinmaya nedendir ama rutin calisma bu sekilde manometrenin deger göstermesi gerekir
Agasarli61' Alıntı: Pompa tıkalı deyil bunu bobinajciyla konuştum bobinajcinin söylediği yurtdışından gelen motorlar volt buraya tam uyumlu deyil ondan isiniyor ve yaniyor diyor söyle iza edeyim 5.5 kw yerine 7.5 kw kullanın diyor ne derece doğru bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Peki manometre niye basinc gostermiyor. Sorunun bobinajcinin dedigi gibi oldugunu sanmiyorum 80 C akiskan isisi isinmaya nedendir ama rutin calisma bu sekilde manometrenin deger göstermesi gerekir