priz kombinesi

Kombinasyon panosuna 3 faz gelir bunu biliyorsunuz sanirim fazla yuk binmesini fazlari dagitarak yaparsak fazla yuklenme olmas buda sistemin daha saglikli calismasini saglar
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
bir okul projesinde 2 Şebeke 2 ups priz kombinesinde, buattan toplam 4 adet sorti mi inmek zorunlumu yoksa2 tane inip 2 li ikili bağlamak mı yeterli midir? teşekkürler
Sanırım sizin kombine dediginiz şey bürotik blok prizleri 2 li 3 lü 4 lü vs olup bütündür yani 2 li prizin yapısı geregi tek girişi vardır bu durumda 2 prizi ayrı ayrı isteseniz bile besleyemezsiniz kombineler üzerinde otamatik sigortalar trıfaze ve monofaze prizler barındıran plastık veya polyester kutulardır.
 
Son düzenleme:
Aynı ülkede yaşıyoruz ve kombinasyon panosu dendiğinde elektrikten azıcık anlayan birisi bilir. Yapı aynıdır versiyonu çoktur.

6001-min.jpg
 

Forum istatistikleri

Konular
129,461
Mesajlar
927,032
Kullanıcılar
452,019
Son üye
murat2534

Yeni konular

Geri
Üst