kocamanusta
Profesyonel Üye
hay bin kunduz!
teksas mıydı? kaptan swing mi? unuttum yaşlılık işte.hay bin kunduz!
teksas mıydı? kaptan swing mi? unuttum yaşlılık işte.
4 çarpı kablo ne demek?4 carpi kablo var bosa kablo almiyim bunu cekeyim gitsin dedi iste bizde diyoz oluyo bole seyler
yaşlılığıma ver, ama bazen unutmak kadar güzel (yada hatırlamamak) hiç bir şey yok. tıpkı yaşanmamış gibi. bazen beynimde oluşan o hasar lanet okuyorum, bazen de iyi ki diyorum.teksas, ustacım
yaşlılığıma ver, ama bazen unutmak kadar güzel (yada hatırlamamak) hiç bir şey yok. tıpkı yaşanmamış gibi. bazen beynimde oluşan o hasar lanet okuyorum, bazen de iyi ki diyorum.
yüce yaratan kimseyi yoğun bakımın önünde bekletmesin. orada yaşadığım acılar, tanık olduğum acılar anlatılır gibi değil.sıkıntı yok ustacım. sağlık hepimizin önceliği olmalı. dikkat edin kendinize.
4 lu kablo iste 4 u bi arada4 çarpı kablo ne demek?
Panodaki nötrü sökersen ya da nötr hattın koparsa nötr kablo fazla tek bir kablo gibi duracağı için nötr ucundan da faz görürsün tabi. Fakat ben panodan nötrü sökmedim ki. Prize gelen fazladan 2 nötrü boş bıraktım sadece. Diğer prizlerde tam takır çalışıyor. Ölçü aletiyle ölçtüm. Bir sorun yok.Panodaki nötrü sökünce pirizlerin tüm deliklerinde faz görüldüğünü iddia edenler var!
Yanlış anlaşılmasın kimseyi yapması için teşvik etmiyorum. Sorumluluk kabul etmem!