elektrorazor Üye Katılım 30 Eyl 2011 Mesajlar 4 Puanları 1 Yaş 33 9 Eki 2011 #1 merhaba arkadaşlar.üniversite proje ödevi için uzaktan kumanda sistemi ile motor çalıştırma led yakma vs yapmak istiyorum.bilgilerinizi esirgemeyin.
merhaba arkadaşlar.üniversite proje ödevi için uzaktan kumanda sistemi ile motor çalıştırma led yakma vs yapmak istiyorum.bilgilerinizi esirgemeyin.
aslan93 Üye Katılım 23 Eki 2011 Mesajlar 369 Puanları 31 18 Mar 2012 #2 Uzaktan Kumanda (IR) İle 220V Lamba Kontrol Projesi - Teknoloji ve Tasarım dersi düzen kuşağı kurgu kuşağı yapım kuşağı proje kendin yap projeleri kendimiz yapalım projeleri icat buluş bilim insanları patent teknolojidersi. bu linkden bakabilirsin işinize yarayacaktır diye düşünüyorum.
Uzaktan Kumanda (IR) İle 220V Lamba Kontrol Projesi - Teknoloji ve Tasarım dersi düzen kuşağı kurgu kuşağı yapım kuşağı proje kendin yap projeleri kendimiz yapalım projeleri icat buluş bilim insanları patent teknolojidersi. bu linkden bakabilirsin işinize yarayacaktır diye düşünüyorum.