Protez Bacak Şarj Soketi Sorunu

Hocam ben Kayseri'deyim 3-4 gün önce birkaç elektronikçi parça satan gezdim olmaz dediler.

Hemmuhhemtek, Haldun1 hocalarım teşekkürler. Hocamın verdiği linteki soketleri inceledim. Teşekkürler hocam bu şekilde benim hiç aklıma gelmedi. Şimdi hocam Kayseride oto elektronikçilerde bulabilirmiyim. Diyelim ki buldum nasıl bir yol izlememi önerirsiniz. Yani soketi yapıştırayım mı? Veya kaynak mı olur?

Haldun1 hocam ben Kayseri de bumazsam sana zahmet olmazsa yardımını isteyeceğim. Hakkınız helal edin...

adreste verdiğime benzer bulabileceğiniz 4'lü dişi soket, protez üzerindeki 4'lü erkeğe uyar ise (bana bir şekilde uyar gibi geliyor), aldığın dişi soketi, ucu deforme olan elindeki kabloyla birlikte bir elektronikçiye götürüp bağlantısını, lehimini yaptır. Biraz el emeği ve araştırma işi istiyor.

kablonun iki ucundada aynı soketten var gibi gördüm.
eğer öyle ise soketin kırık tarafını tamamen kesip, direk adaptör içine bağlatabilirsiniz.

Murath hocam kırık olan benimki sağlam olan başka arkadaşın soketin diğer ucu farklı resmini ekleyeyim.

soketin diğer ucu yuvarlak..

Ekli dosyalar

• CAM02568.jpg
    CAM02568.jpg
    535.1 KB · Görüntüleme: 22
  • CAM02569.jpg
    CAM02569.jpg
    632.5 KB · Görüntüleme: 18
  • CAM02570.jpg
    CAM02570.jpg
    546.9 KB · Görüntüleme: 18
Sayın hocalarım kabloları sokete takınca kabloların yeri fark eder mi? Kablolar farklı renkte. Birde az önce bize bu protezleri sağlayan ve takan firmayla konuştum. Cihazı orjinal olmayan şeyler kullanırsan bozabileceğimi bu protezlerin mikroişlemcili hassas cihazlar olduğunu söyledi.

Ama protezin data soketi farklı şarj soketi farklı yani şarj yerinden sadece şarj oluyor.Sizce böyle bir ihtimal olabilir mi?

evet fark eder yalnış bağlarsanız cihaz bozulabilir, kullanılamaz hale gelebilir. sokete ne yaptığını bilen bir ustanın müdahale etmesi gerekli

Şarj kablosu adaptörü ile birlikte 2. el olarak ebay'da 400 euro'ya satıyorlar. size verdikleri fiyat komple şarj kiti fiyatı sanırım.

Sayın Hocam yok komple kit fiyatı yaklaşık 2000 euro sadece o parçanın fiyatı 900 euro. Hocam sana zahmet link verebilir misin?

Forum istatistikleri

Konular
129,867
Kullanıcılar
452,732
Son üye
erencok

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri