Ertek68
Profesyonel Üye
Tekrar ediyorum. Bu sizin eksikliğiniz değil... Ülkemizdeki içler acısı eğitim sisteminin yansımasıdır...siz beni yanlış anladınız benim amacım plc yaptığım mühürlemelerin gerçekte nasıl kurulduğu . Hiç bi üniversitede bu tarz eğitim yok . Ayrıca mühendislik okuyunca herşeyi öğretiyorlar gözüyle bakmayı bırakın . Ben sana arduinodan çoğu mühendisin yapamıcağı şeyi yaparım ama benim amacım fabrika ortamında kullanılan 24v dc kulamı kendim uygulayarak öğrenmek istemem.
Evet okulda pratik her şeyi öğrenemezsiniz. Ama Projede gördüğünüz A1-A2 terminallerine enerji verince çekeceğinide öğretmeliydiler.
Sanırım EML çııkışlı değilsiniz... Bu ucube sistemin bir garabetide o zaten. EML okuyan Mühendisliği kazanamıyor.
Sizin hiç mi Suçunuz yok...?
VAR...!
Kim dedi Size Mühendislik okuyun diye... Gitseydiniz İmamhatip'e Al sana meslek, Günde 5 öğün ibadet 5.000 TL maaş... Atama derdi de yok nasılsa Habire cami yapıyoruz.. Bizim Köyde vakit namazına (öğlen, ikindi, akşam) 3-4 kişi gidiyor..... 2 Cami var.
NOT: Yanlış anlaşılmasın Elhamdülillah Müslümanım ve Herkesin İnancına Saygım var. Ama Din tacirlerinin oyuncağı değilim....
Son düzenleme: