Sayın Şefim bende geçen süre içerisinde 15 adet 40 25 10 ebadında neodyum mıknatıs aldım 10 tane daha lazım olucak tahminime göre. Böbinajcıya daha uğramadım en son şemayı getir demişti
öyle kaldı. Aslında ben bu işi sürekli yapmak istiyorum 1 tane ile kalmıyacagım yani. O yüzden internet başında oldugum zamanlar bilgi topluyorum resimlere bakıyorum ve sizin gibi değerli insanların yorumlarını paylaşımlarını ders çalışır gibi takip ediyorum. En verimlisi ve en saglamını yapmanın peşindeyim.
Tornacıda rotoru işletirken mıknatıs yatakları açtırmak iyi bir fikirmi sizce ?
Mıknatısları işyerinde plastiklerin içinden demirleri yakalamak için sipariş etmiştim mayın dedektörü gibi kare veya dikdörtgen bir saca yapıstırıp 15 tanesinide öyle kullanmayı düşünüyorum. Daha hangi motoru söküp sarıdırıcagım konusunda kararsızım içimden bir ses 48 veya 54 oyuklu yap diyor
şöyle bir düşüncemde var düşey eksenli değilde yatay eksenli trübin yaparsam şayet ilk işyerimize kurucagım akşam eve giderken küçük bir hidrolik piston yardımıyla devre dışı bırakıcagım veya çok şiddetli rüzgarlarda koruma olarak kullanmayı düşünüyorum elle pompayı sıktıkça gökyüzüne bakıcak trübin.