Ahmet_gr
Üye
Kızınıza geçmiş olsun, Allah ona ve sizlere sağlıklı, uzun ömürler versin. Benim de 3 torunum var, bu aralar onlarda sürekli hasta oluyorlar.
İnternette bulduğunuz 30x15x2 mm. ölçülerindeki mıknatısın kalınlığı çok az. Bu durumda manyetik gücü az olur. Bulabilirseniz 5 mm. kalınlıkta olsun. Şayet masraf etmekten kaçınmazsanız 10 mm. kalınlık çok daha iyi olur.
Bobin teli çapı 1,20 veya 1.30 mm. telden oyuk içine sığabildiği kadar sarmaktır. Artık kaç sipir olursa.
Sayin hocam oncelikle tesekkur ederim. sizin torunlarinizada gecmis olsun Allah herkese saglik versin.
10mm kalinlikda miknatis neohobi sitesindede yok sanirim. Sayin hocam bulabilirsem 10mm kalinlikda alacagim bulamazsam neohobi
sitesinden 15x10x5 olanlardan alacagim. Birde aklima takilan birseyi sormak istiyorum, kullanilan miknatis ebatlari ve adetleri ruzgarda donus acisindan kolaylik veya zorluk olustururmu?
Masraf etmekten pek cekinmiyorum elimden geldigince cunku yapmisken iyi birsey olsun, verimli birsey olsun istiyorum. Iste ben yaptim ruzgarda 3-5 tur atti ampul yandi tamam ben bunu sokup kaldirayim tarzinda olmasini istemiyorum sayin hocam. Mademki niyetine girdim ise basladim yapabildigimin en iyisini yapayim verimli olsun hatta aldigim verimi kullanayim. Bu aydinlatma olur su isitma olur farketmez hocam.
Bu arada yazilarimda Turkce karakterler (ş-ı-ü-ğ) gbi harfleri kullanamiyorum klavyemde olmadigi icin bunun icinde ayrica ozur dilerim yazilarim pek okunakli olmuyorsa.