Rüzgar Türbini için Alternatör Yapımı

Cok tesekkurler mehmet sefim peki o zaman ben yonlendireyim buraya çünkü yanlis bilgiler veriyor olabilirim bilmediğim sorular denk geliyor ayrica orasi cok lakayt sefim anladiniz beni..

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.

Emre bey onceki sayfalarda bahsi gecen ' baska sitelerde alternator yapimi dersleri.. ' muhabbetini bu gece o baska sitede gordum. Helal yav catir catir dokturuyon

Ahmet bey oyle deme utandiriyorsunuz beni))

Emre bey, konustugumuz sarj kontrol devresi hakkinda genis bir bilgiye ulasabildinizmi acaba? Miknatislarim hakkinda artik konusmayacagim, da ilk bastan nazar boncugu takmam gerekirdi ya neyse

Abi kusura bakma bilgisayarın adaptörün giriş yeri isinmaktan erimis onla ugradiodum görmedim yazdiginizi abi bakamadim valla ne yalan soyliim :/

Kusur Bakanινδιρ yav ne kusuru Hic olurmu emre bey..

Ya bilgisayari bozdum forumda bilgisayar bölümüne yazdim cevap veren olmadi acaba bilgisi olan varmi ya arastirma yapamiyorum

Sefim bu arada dediginiz gibi hızlı gitmiyorum ama kolaylik olsun diye flanş alternatör yapimi ile ilgili baya arastirma yaptim video felan izledim simdilik hepsini not ediyorum bakalim musait bi zamanda araştırmam bitince basliyacam. Bu arada eski bilgisayar bataryalarin icindeki pilleri Söktüm yaklaşık 18 adet birlestirdim baya baya akü gibi oldu sarj etmek icinde bi 6 sar 6 sar ayirdim bilgisayar bataryasi ile sarj ediyorum alternatör iyi Elektrik verse onla yapicam da fazla gücü yetmiyor

Sefim merak ettiğim bir konu var. Flanş alternatör de kimisi 9 bobinli 12 kutuplu yaparken kimisi 12 bobinli 10 kutuplu yapmis birinde miknatis fazla digerinde ise bobin fazla peki bunlardan hangisi daha iyi ve verimlidir?

neyi var bilgisayarının kısaca özetlermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…