reaktif güç kontrol rölesi

volky

Üye
Katılım
14 Mar 2008
Mesajlar
392
Puanları
1
Yaş
40
slm arkadaşlar;
elimde bir adet reaktif güç kontrol rölesi bulunmakta bunun bütün ayarlarını yapabilmek için kataloğunumu kullanmalıyım yoksa katalog olmadan c\k ayarını vs yapabilirmiyiz.
 
Sn. volky

* Çalıştırmadan, montaj yapmadan önce mutlaka Reaktif Güç Kontrol Rölenizin kullanım kılavuzunu okuyunuz. Ayarlar konusunda ekstra olarak yapmanız gerekenler olabilir işletmenizin yük durumuna göre, ama önce kılavuza göre ayarlarınızı yapınız, gerektiğinde bizler yardımcı olmaya çalışırız.
 
elimdeki rölenin modeli RG3-12CS benim bu reaktif güç kontrol rölesinin kotalog değerlerinden hangilerini özel olarak ayarlamam gerekiyor yani hangi değerleri hesaplayarak girmeliyim.
yardımcı olursanız sevinirim.
saygılar.
 
Tüm set değerlerini,kendi işletmenize göre tanıtmanız gerekiyor.Kondansatör değerlerini girmenize ge-
rek yok,röle kendisi tanıyabiliyor.Firmanın tek şartı,ilk gurubun trifaze ve büyük değerli olanı olması.Set
işlemi,biraz sabır istiyor.Hesap yapmanızı gerektirecek parametre yok.akım trafosu ve gerilim dışındaki
tüm parametreler,sizin tercihinize göre ayarlanabilir.Cosq için 1,indüktif sınır için 0,990,kapasitif için 0,994 yaparak başlayabilirsiniz.Ton/Tof 10 sn olabilr.
 
akım trafosu ve gerilimi derken açabilirmisiniz
 
Sn. volky

* Kompanzasyon panonuzda röle ile kondansatörler arasında, röleden hemen önce akım trafolarınız vardır. Akım trafo oranınızı rölenize girmeniz gerekmektedir. Bu açıklamalar kullanım kılavuzunda yazmaktadır. Bu ayarları yapmanız gerekiyor, özel ayarlar için de Sn. fahri yetiş gerekli bilgiler vermiş.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,173
Mesajlar
923,920
Kullanıcılar
451,525
Son üye
ituran20

Yeni konular

Geri
Üst