Rv 20 kart hakkında

Ustam harici kartla kolay tabi de, mesele eldeki imkanları zorlamak.;)
dene be ustam, vakitten bol ne var ama ben almayayım. benim aklım o kadar ileri çalışmaz.

Ustam harici kartla kolay tabi de, mesele eldeki imkanları zorlamak.;)
Duman kokusu sarar ben buralardan kaçar🙃 eldeki kartlarla bir şey yapmak hem zor hem riskli. Ustaları dinlerken öğrendiğim net şey ufacık hatalarla başlıyor büyük bedeller Allah korusun yangını patlaması.

Duman kokusu sarar ben buralardan kaçar🙃 eldeki kartlarla bir şey yapmak hem zor hem riskli. Ustaları dinlerken öğrendiğim net şey ufacık hatalarla başlıyor büyük bedeller Allah korusun yangını patlaması.
AC den korkmayan aptaldır. ama korkunu yenmenin yolları vardır, mesela araya seri lamba girersin hiç başın ağrımaz..

mrb elimde 2 adet rv20 çamaşır makinesi kartı var. bunlardan biri eaton rv20 diğeri ise arçalik karel
birtane üniversal çamaşır makinesi motorunu hazırladığım başka bir düzenekte devri düşük olarak kullanmak istiyorum. rvkartlarla bunu yapmanın mümkün olduğunu duydum. fakat hangi uçları kullanmam gerektiği konusunda bir fikrim yok.
birtanesinin üzerindeki soketlerde şu harfler var. F-N-L1-R-E1-E2-E3-L2-CO-TA-TA
diğer karel arçelik kartta yazı yok
Bilgisi olan arkadaşlar hangi uçları kullanarak motorun devrini düşürebileceğim konusunda yardımcı olurlarsa sevinirim. şimdikten teşekkürler
Merhaba dodo4132,

Elindeki RV 20 kartlardan banada lazım birini veya her ikisini kullanmıyorsan almak isterim,

Forum istatistikleri

Konular
130,342
Kullanıcılar
453,638
Son üye
tırcı7106

Yeni konular

Geri