Sıcaklık Kontrol Cihazı Alternatifleri

jakobianx

Üye
Katılım
3 Eyl 2007
Mesajlar
34
Puanları
1
Yaş
39
Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacaktı çalıştığım kuruluşta sıcaklık kontrol üniteleri eski bunların yerine alternatif olarak neler kullanabiliriz? yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden Teşekkürler.
 
Eski olması doğru ölçüm yapmamasını gerektirmez:)
Eğer düzgün ölçüm yapamıyorsanız ve hangi sıcaklıklar altında ve pt 100 mü termocuple mı kullanıyorsanız o bilgileri verirseniz daha çok seçenek çıkar sanırım karşınıza.Benim kanımca
elimko ürünlerini bir bakmanızı öneririm.
www.elimko.com.tr
 
ENDA nın ürünlerini termokuplarla kullandım. güzel çalışıyor sorun çıkarmıyor.
 
Arkaşdalar tşk ediyorum ilginiz için! eski olması tabiki yanlış ölçüm yaptıklarnı göstermez ki ben yanlış ölçüm yaptıgına dair birşeyde yazmadım :D bu cihazların yerine teknolojinin gerektirdigi şekilde neler kullanabiliriz(LOGO veya PLc tabanlı bir sistem yada ne biliyim benim bilmedigim sizin önerebileceginiz birsey varmı) diye sordum.Termocouple kullanıyoruz S tipi.
 
arkadaşlar tekrar merhaba sıcaklık kontrol cihazı alacağım kullanacagım yer tavlama fırını üzerinde bulunan ısılçift K tipi nicr-ni bunun için önerilerinizi bekliyorum.Daha once üzerinde bulunan sıcaklık kontrol cihazı JUMO 0-1200 derece 5A/220 V idi.
Tşk ettim
 
Emko ürünlerini tavsiye ederim. Kalite ve fiyat konusunda diğer ürünlere göre çok iyidir. Fiyat konusunda araştırın piyasadaki fiyatlardan % 50 daha uygun alım yapabilirsiniz.
 
bir tavuk çiftliğinde enda marka kullanmıştım. daha henüz bir problem yaşanmadı.
 
EMKO yu öneririm 15 yıldır kullanıyorum tavsiye ederim
 
en iyi teknolojji şuan emko da var.cihazları hem gelişmiş hemde kullanımı bir o kadar basit.fiyat ve kalite açısından bakılınca alternatifi kalmıyor
 

Forum istatistikleri

Konular
128,951
Mesajlar
922,009
Kullanıcılar
451,140
Son üye
03hsyn

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst