sıfırlama ile ilgili bir soru

ben 62 v kaçak da sigorta atar demedim ki sayın kocaeli klımaci. Ben 50 v ve üzeri insan hayatı için tehlikelidir dedim. Hala ben anlatmak istediğimi anlatamadım. Bu akımlarda sigorta atmaz zaten kar açar bunda hemfikiriz. Peki şebekeden gelen fazın gövdeye tamamiyle teması hiç söz konusu olamaz mı? Bu durumda kar olmayan evlerde eğer topraklama güçlüyse sigorta atar. Söylediklerimiz aynı şeyler ama farklı yöntemlerle anlatıyoruz. Saygılatrımı sunuyorum sayın kocaleiklımacı.

Sayın DGN FRT;

Belirttiğiniz gibi aynı şeyi konuşuyormuşuz ve Belirttiğniz gibi gövdeye faz tamamiyle temas ederse sigorta atacaktır...

Açıklama için Çok teşekkür ederim

Saygılarımı Sunarım...
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
elektrikte faz nötr toprak sigorta karrolesi birbirlerinden ayrılmaz herhangi birtanesinin olmadığı veya görev yapmadığında birbirleriyle karıştırıldığında görevlerini tam olarak yapamazlar veya yapsalar bile tehlikeli şekilde yaparlar. tam olarak görev yapabilmeleri için hepsininde yerli yerinde bağlı olması gerekir. bu saydığım isimlerden en önemlisi kar roleleridir. bu role bunların karıştırılmasına ters bağlantılara sıfırlamalara bizler yanlış yapsakta bilinçli yapmak istesekte izin vermez faz nötr toprak üçlüsünü kontrol etmek için tasarlanmıştır.en ufak hatada üzerinde yazn ma değerlerini açtığında faz ve nötr keserek bizleri korumaya alır bizlerin yakın korumasıdır gözleri devamlı bu üçlüdedir onların en ufak bir yanlışında bizleri korur ve faz nötrü imah ederler slm
 
sonrada elektrik ustasının ücreti piyasada neden az diye ağlarız bakın brülöre brülörcüden başkası dokunamaz sadece fotoseli silmek 500 tl neden. adam şunu yaparsan tehlikesi ne diye tartışmıyo tartışmaya dahi açmıyo havaya uçar insanlar ölür diyor korkuyor herkes brülöre yaklaşmaya ama benim komşularım 15 yıldır bana yaptırmzlar elektrik işlerini neden biliyomusnuz hepsinde pense kontrolkalemi ve bant var hiristiyanlar melekler dişimi erkekmi tartışması çok yaptılar bizde burda hala sıfırlamadan bahsediyok gelecek nesillere bunu unutturmamız gerekirken sanki amerika yeniden keşfediliyor teşekkürler.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,264
Mesajlar
924,825
Kullanıcılar
451,674
Son üye
onder_demir

Yeni konular

Geri
Üst