zekeriya46 Üye Katılım 20 May 2008 Mesajlar 10 Puanları 1 17 Nis 2010 #21 Topic ayarları Ekli dosyalar 3.JPG 86.1 KB · Görüntüleme: 40
mur@d Üye Katılım 17 Tem 2008 Mesajlar 15 Puanları 1 Yaş 40 16 Ağu 2010 #22 Bu konuda benim de yardıma ihtiyacım var yani CPU 315 PN/DP ile Intouch 9.5 arasında haberleşme için DASever (Data Access Server) doğru driverı kullanıp kullanmadığımdan emin değilim çünkü siemensin forum sitesinde DASSIDIRECT I/O server dan bahsediyor. ben bütün ayarları yapmama rağmen haberleşemedim en kısa zamanda cevap yazarsanız sevinirim. forumun adresi: Communication 315-2 PN/DP and Intouch 10.0 - Siemens Industry Automation and Drive Technologies - Service & Support - Technical Forum (Guest)
Bu konuda benim de yardıma ihtiyacım var yani CPU 315 PN/DP ile Intouch 9.5 arasında haberleşme için DASever (Data Access Server) doğru driverı kullanıp kullanmadığımdan emin değilim çünkü siemensin forum sitesinde DASSIDIRECT I/O server dan bahsediyor. ben bütün ayarları yapmama rağmen haberleşemedim en kısa zamanda cevap yazarsanız sevinirim. forumun adresi: Communication 315-2 PN/DP and Intouch 10.0 - Siemens Industry Automation and Drive Technologies - Service & Support - Technical Forum (Guest)