rsimsek
Profesyonel Üye
@arkaplan, gayretin için teşekkür ederim ustam. Bu kısımda bir sorun yok. Bildirim ekranı açık. Zaten komple format atıp, fabrika ayarlarına döndürdüm. Ekran kapalı halde bildirim ekranı düşük ışıkta görünüyor, uyandırınca aynı led ışığın gücü normale geliyor ama tüm ekranı aydınlatmaya yetmiyor. Özellikle ışıklı ortamda, gündüz neredeyse ekranda hiç bir şey görünmüyor. Geceleyin nispeten kullanılabilir halde sayılır ama yine de ışık/arka aydınlatma yetersiz.
Yıllar önce Avrupa'dan gelenler, orada tamir işi olmadığını, sadece parça değişimi yapıldığını söylerlerdi. Maalesef bizde de durum o yöne kaydı. Ustalık, sök tak işine döndü. Malüm TV'lerde de aydınlatma kenar ledler ve onların kartları ile yapılıyor. Ve tamir ve değişimi yapılabiliyor. Telefonda kimse bu işe kafayı yormamış anlaşılan. Doğrusu sorun led de mi, iletişimlerinde mi onu da bilmiyorum.
Yıllar önce Avrupa'dan gelenler, orada tamir işi olmadığını, sadece parça değişimi yapıldığını söylerlerdi. Maalesef bizde de durum o yöne kaydı. Ustalık, sök tak işine döndü. Malüm TV'lerde de aydınlatma kenar ledler ve onların kartları ile yapılıyor. Ve tamir ve değişimi yapılabiliyor. Telefonda kimse bu işe kafayı yormamış anlaşılan. Doğrusu sorun led de mi, iletişimlerinde mi onu da bilmiyorum.