Youtube de Kemal Canbaz isimli arkadaş var. Tavsiye ederim .Kartın üstündeki role lere hafif tıklatınca çalışıyor sağolsun daha önce yardımcı olmuştu
Bulsanız dahi böyle çok bacaklı lehimli komponentleri sökmek çok tecrübe ister . Sökeceğim derken karta zarar verebilirsiniz .@bakımcıı arkadaş röle nerden buluruz ve fiyatı nedir ne kadardır. resim ekte.Ekli dosyayı görüntüle 89767
röle üzerinde yazan koda göre internet yada karaköy Elektronik piyasasından temin edebilirsiniz.@bakımcıı arkadaş röle nerden buluruz ve fiyatı nedir ne kadardır. resim ekte.Ekli dosyayı görüntüle 89767
@bakımcıı merhaba bana Bosch wfl 2060 çamaşır makinesi anakarti lazım yada elindekini göndersem kontrol eder misiniz.05013742828Bulsanız dahi böyle çok bacaklı lehimli komponentleri sökmek çok tecrübe ister . Sökeceğim derken karta zarar verebilirsiniz .
Samsung çamaşır makinesindeki 3E hatasini fotoğraflarda anlattığım gibi giderdim. Amatör biri olduğumu da belirteyimArıza devam ediyor
Kalibrasyon yapayım dedim 3E hatası verdi. Fişten çektim 5 dk bekledim yine aynı
Yukardaki sıkıntı devam ediyor yalnız program başlat dediğimde hiç hata vermiyor.
@bakımcıı arkadaş sen karşılaştın mı bu gibi sorun ile