SelamAynı sorun benim samsung makinede de başladı fisi çekip takınca calismaya başlıyor ertesi gün yine ayni arıza ben de bir çözüm bulamadim gitti
Röle yapışık kalma durumu olabilir . Çalışmadığı durumda bir ölçü aletinin buzzer konumunda kontak kontrolü fikir verir .Makina problemi hala devam ediyor. Kartı çıkartıp 3 tane röle ye hafifçe vuruyorum o anda başlata basıyorum çalışıyor 1 kaç gün normal çalışıyor sonra yine aynı. Alıştım artık
Biraz daha detay verebilirmisin rica etsemRöle yapışık kalma durumu olabilir . Çalışmadığı durumda bir ölçü aletinin buzzer konumunda kontak kontrolü fikir verir .
Anlattiklarimdan anlamadıysanız tamir için yapabileceğiniz birseyde yok malesef . Kartı alıp bir elektronik tamircisine gidin bence .Biraz daha detay verebilirmisin rica etsem
TeşekkürlerAnlattiklarimdan anlamadıysanız tamir için yapabileceğiniz birseyde yok malesef . Kartı alıp bir elektronik tamircisine gidin bence .
@bakımcıı isimli arkadaş yardımcı olur . Youtube de Kemal Canbaz isimli arkadaşda var tamir yapan.Teşekkürler