akp destek olan arkadaşlara şuları soruyorum ; altarnatifi yok diyorsunuz da yaptıklarını görerek,bilerek yorumlayarak mı bunları demektesiniz? Bakın memlekette özelleştirilmeyen kurum kalmadı gibi, yurt dışundaki ülkeler haberleşmesini ,enerji üreten birimlerini,demir-çelik sanayisini, sağlık birimlerini, iktisadi birimlerini (bankalarını) yabancı ele geçmemesi için çırpınırken **Alternatifi*** olmayan parti çoğunu sattı. bir örnek verecek olursak a.b.d bir bilişim firmasını çine satmamak için KONGRE kararı çıkartı, bizim alternatifi olmayan partimizin mensupları Bursa'da cargıll firmasına gaspettiği tarım arazisini ONA ÖZEL YASA ÇIKARARAK DEVRETTİ. Kuş gribi denen hadise olmadan önce kanatlı hayvanlar için aşı üreten sağlık birimini KAPATTI, sonra kuş gribi çıktı dışarıdan hastalığın ilacını satın aldık. Devlet eskiden çiftçiye tohum üretirken Şimdik dışarıdan hemen hemen her şeyin tohumunu ithal eder olduk. ''BENİ TÜRK HEKİMLERİNE EMENET EDİN'' DİYEN M.K.ATATÜRK'ün ülkesinde Sağlık kurumlarında yurt dışından gelen hekimlerin çalışması için yasa çıkarmaya çalışıldı.Bunlar uzayıp gider
son olarak iki şey paylaşacağım ikli ;bir tornacı bana -yakında bizimkiler(akp) çinden ucuza çalışan elektrik teknikeri getirecekler( oradakilerden kahkahalar yükseldi) dediğinde -unutma sizlerin de orada muadilin bulunur- dediğimde kıpkırmızı kesildiler.
ikincisi ise akp DİYORSANIZ VE DE İNANIYORSANIZ İKAME EDİLEMİYOR(ALTARNATİFİ YOK), VARSIN HIRSIZLIK,NAMUSSUZLUK,TERÖR,AÇLIK,YOLSUZLUK,YOKSULLUK,SATIŞ DEVAM ETSİN -İSYAN ETMEYE HAKKINIZ OLMADAN-
(ALTARNATİFİ OLMAYAN)
VATANIN BAĞRINA DÜŞMAN DAYAMIŞ HANÇERİNİ, YOKMUŞ KURTARACAK KÖTÜ KADERİNİ .Namık KEMAL
(ALTARNATİFİ OLAN)
VATANIN BAĞRINA DÜŞMAN DAYASIN HANÇERİNİ,BULUNUR ELBET KURTARACAK KÖTÜ KADERİNİ . M.K.ATATÜRK