Led arızasını tespiti kolay . Televizyonu açın . Elinize feneri alın . Feneri ekrana tuttuğunuzda arka planda görüntüler seçiliyorsa ledler mefta . Değişimi de çok zor değil . Elinizde malzeme olduktan sonra çok fazla nitelikli usta aranan bir iş değil .hocam yanlış anladınız beni kusura bakmayın ben hiçbir şeye bakmadan hemen led değişecek diyen insanları kastettim işini doğru düzgün yapan ustalarımız bizim baş tacımız
yok hocam birşey ekran simsiyahLed arızasını tespiti kolay . Televizyonu açın . Elinize feneri alın . Feneri ekrana tuttuğunuzda arka planda görüntüler seçiliyorsa ledler mefta . Değişimi de çok zor değil . Elinizde malzeme olduktan sonra çok fazla nitelikli usta aranan bir iş değil .
Besleme katındaki blok kondansatörleri kontrol edin.yok hocam birşey ekran simsiyah
Güç katında arıza olabilir.
Bios çökmüş olabilir.
Uzman kişilerin çözüm bulabileceği arıza türü...
Bu işi yapabilecek yer yok mahallemde hocam teşekkürlerBelli ki kendinizin yapabileceği bir sorun değil. Ben olsam mahalledeki tv tamircisine götürür, nesi var, yapılırsa masrafı ne tutar sorardım.
Teşekkürler bunu yapacak usta bulsam koşa koşa götürürümBu kanalı takip ediyorum. Benzer arızalar olabilir.