Ben de ilk başta sizin gibi düşündüm. Sonra aklıma imkanı olmayabileceği düştü. Fakat emir kipi ile konuşması hocanın verdiği ödevi sipariş edercesine konuşması çok hoş olmamış.Kardeş niye sen ugrasmiyorsun da bize sipariş veriyorsun?
Kardeş niye sen ugrasmiyorsun da bize sipariş veriyorsun?
Bilgisayarım maalesef ki programı kaldırmıyor bundan ötürü Yoksa diagramı çizdim fakat program olmadığı için .awl uzantılı yapamıyorum. Evet biraz üslubum doğru olmamış kusura bakmayınBen de ilk başta sizin gibi düşündüm. Sonra aklıma imkanı olmayabileceği düştü. Fakat emir kipi ile konuşması hocanın verdiği ödevi sipariş edercesine konuşması çok hoş olmamış.
Tia portal yada step 7 var bende istersen çizerim. Çek at resmini. Fakat awl uzantısı s7 200 için olmasın? O yok bende.Bilgisayarım maalesef ki programı kaldırmıyor bundan ötürü Yoksa diagramı çizdim fakat program olmadığı için .awl uzantılı yapamıyorum. Evet biraz üslubum doğru olmamış kusura bakmayın
Evet s7 200 gerekiyormuş İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederimTia portal yada step 7 var bende istersen çizerim. Çek at resmini. Fakat awl uzantısı s7 200 için olmasın? O yok bende.