Siemens S7-200 Simulasyon Resimli Anlatım

benimde bi sorum olacakta siemens in sitesinden indirdiğim zaman bende de (STEP7_MİCROWİN_SP6'yı)

"Unable to locate a valid exercutable for update you must select the directory where you previous version of micro/WIN or micro/DOS is located"

hatasını verdi. benim indirdiğim şimdi demo değilmi bunu bir öğrenebilir miyim?
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
slm arkadaşlar;s7-200 de simulasyon yapmam içn microwindeki dosyann awl formatında olması gerekiyo.fakat microwin 4 te mwp formatında kaydediyor.Nasıl çevircm formatları yardımcı olursanız sevinirim!
 
arkadaşalr bu simulasyon programını kullanmam için ilk önce ve sonra ne yapmam gerekiyor yazarsanız çok sevinirim. cevaplarınız bekliyorum
 
arkadaşlar bu simülasyon programı ctd yi tanımıyor hata veriyo ctd kullandığımda bende mi bi sorun var yoksa programda mı yardımcı olursanız sevinirim
 
Program, kodları gerçeklerken zamanlamada bir hata yapıyor zannımca. Her zaman girilen sürenin yaklaşık 1/7 si kadar çalışıyor bende. Fikri ya da bilgisi olan yardımcı olabilir mi??
 
ladder akış diagramını program similasyonunda göremiyorum .lojik yazılım gözüküyor .view menüsünden secmeye calışsamda işaretlenmiyor. acaba sorun nerde?sürümden kaynaklı bir durum mu?
 
Merhaba arkadaşlar dosyaların boyutları büyük olduğundan buraya yükleyemiyorum ama imzamdaki sitemden video eğitimlere ulaşabilirsiniz.
üye olmanız yeterli.

Saygılar
 
arkadaşlar STEP 7 mikro/win 32 proğram bana lazım bilen varsa lütfen nasıl ulaşacağımı yazsınlar internette indirmeyi denedim beceremedim tşk
 
arkadaslar ben denedım oldu
cok tesekkur ederım arkadaslara şifre 6596..ellerinize sağlık

fafu arkadasım ben programı yıne bu siteden indirdim..
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Forum istatistikleri

Konular
128,815
Mesajlar
920,687
Kullanıcılar
450,906
Son üye
Ümitgüçlü71

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst