Gaddar34
Üye
Sihortayı yazmayı unutmuşum hocam 32 amper günsanüç cihazın aynı aynıda çalışıyor olması olabilir mi? demek ki sigortanızın kapasitesi üç cihaz için uygun değil. bir de sigortanızın kaç amper olduğunu a-b-c sınıfını ve taktığınız üçüncü cihazı söylerseniz daha güzel cevaplar alırsınız. ayrıca sigortanızın atması çok sağlıklı bir olaydır bunun için de fazla sıkılmayınız. bir de küçük bir usta tavsiyesi temelin muz kabuğu gördüğü gibi yapmayın.
Evet. 3 cihaz aynı anda Sigorta attırıyor.üç cihazın aynı aynıda çalışıyor olması olabilir mi? demek ki sigortanızın kapasitesi üç cihaz için uygun değil. bir de sigortanızın kaç amper olduğunu a-b-c sınıfını ve taktığınız üçüncü cihazı söylerseniz daha güzel cevaplar alırsınız. ayrıca sigortanızın atması çok sağlıklı bir olaydır bunun için de fazla sıkılmayınız. bir de küçük bir usta tavsiyesi temelin muz kabuğu gördüğü gibi yapmayın.
birincisi hoca değilim, hoca camide bulunur, ikincisi taktığınız üç cihazda yüksek amper çeken cihazlardır. 32 amper sigortayı normal şartlarda attırmaması lazım ve en önemlisi hangi aklı evvel evin içine 32 amper sigorta takar onu merak ettim. ve o prizde demek ki o cihazları çalıştırmamak lazım.
Resim ekledim evin içi değil dış sigorta panosundaki sigorta da sıkıntı varbirincisi hoca değilim, hoca camide bulunur, ikincisi taktığınız üç cihazda yüksek amper çeken cihazlardır. 32 amper sigortayı normal şartlarda attırmaması lazım ve en önemlisi hangi aklı evvel evin içine 32 amper Sigorta takar onu merak ettim. ve o prizde demek ki o cihazları çalıştırmamak lazım.
yani Ekli dosyayı görüntüle 98745
Resim ekledim evin içi değil dış Sigorta panosundaki sigorta da sıkıntı var
yurdumun insanları, güzel, işinin ehli usta kişilere denk gelsin. güzel ülkemizin halini görüyoruz. ben kendimi elektrikçi/ elektronikçi olarak görmezken...