Ben resimde görülen dijital kaçak akım rolesini satın aldım satın aldığım kaçak akım rolesinde alçak ve yüksek gerilim koruma özelliği var belirlediğim voltaj değerinin altına düşerse veya çıkarsa devreyi kessin diye belirlenen amper değeri üzerine çıkarsa devreyi yine kessin hemde kaçak akım rolesi görevi görüyor
Ters bir durum olduğunda devreyi kesiyor belirlenen saniye veya dakika sonra ters bir durum ortadan kalkmış ise tekrar tesisata elektriği veriyor ama Manuel olarak elektriği kesemiyorsun
önüne yine şalter bağlamam gerekiyordu eski söktüğüm kaçak akım rolesine hem faz hem nötr giriyordu bende madem bir şalter ilave edeceğim faz ve nötr girişli bu sigortayı aldım ama merakta ettim neden hem faz hem nötr giriliyor diye hep tekli şalter gördüğümden bunu merak ettim.
Birde ben elektrikler kesildiğinde inverter kullanıyorum inverter ve aküler sığınakta bina yapılırken inşaat halindeyken prizlerin yanına kablo çektirip birde ups prizi koydurmuştum lambalar içinde kontaktör koydurdum
Elektrik gidince kontaktör inverter tarafına yol veriyor lambalar yanmaya devam ediyor bir ara kontrol etmiştim kontrol kalemi ile inverteri her iki çıkışındada kontrol kaleminin ışığı yanmıştı bende inverter çıkışınada bu faz ve nötr girişli sigortayı koydum ama neden faz ve nötr giriliyor merak ettim
Ekli dosyayı görüntüle 69004