KocaeliKlimaci
Üye
ben de monofoze söylüyo diye anladım ondan sasırdım zaten. Trifazede senin dediğin gibi saygılar
Haklısınız,fakat monofazede 9kw a kadar izin veriliyor
Saygılar...
ben de monofoze söylüyo diye anladım ondan sasırdım zaten. Trifazede senin dediğin gibi saygılar
MONOFOZE KONUTLARDA 25 A fazlası projede onaylanmıyor. 9000 watı düşünürsek monofoze için işimiz yaş.Haklısınız,fakat monofazede 9kw a kadar izin veriliyor
Saygılar...
MONOFOZE KONUTLARDA 25 A fazlası projede onaylanmıyor. 9000 watı düşünürsek monofoze için işimiz yaş.
ee ne olacak o zaman dgn frt ustmızın dediğine göre proje onaylanmıyo 25 a üstü5500 w ediyor.. 9000w çok uzak...
ee ne olacak o zaman dgn frt ustmızın dediğine göre proje onaylanmıyo 25 a üstü
tek daireyi de mi trifaze yapılacak. En güzeli bu aslında öteki türlü ani su ısıtıcı canavarlarıyla başedilmez. Biz burda doğruları söylüyelim. Birde gerçeklere bakalım. Monofoze çekilir tek konuta sayaç üstünede 32a takılır. Bu kadar basittrifaze olacak hocam...
tek daireyi de mi trifaze yapılacak. En güzeli bu aslında öteki türlü ani su ısıtıcı canavarlarıyla başedilmez. Biz burda doğruları söylüyelim. Birde gerçeklere bakalım. Monofoze çekilir tek konuta sayaç üstünede 32a takılır. Bu kadar basit