Sigorta yenileme ve c - b tipi hakkında

Kolay Gelsin Sağlıcakla .....

Son düzenleme:
Bu forumda yardımcı olmak yerine alay ediliyor, linc ediliyor ve çok bilmişlik yapılıyor. Bu yüzden bu forum aktif değil uzun süredir takip ettiğim forum ne hale gelmiş, Google yazıyorum aklıma takılan şeyleri kontrol kalemi çıkıyor fakat hep alaycı ustalar, linç ustalar ve çok bilmiş alaycı ustalar var bu forumda, burası yardımlaşma forumu değil komedyen forumu olmuş.
canım kardeşim öle bir dünya yok şahsen yazdığım mesajların çoğuna bakarsan nasıl yardım ettiğimizi görürsün hatta binercesine şahsi numaramı verip foruma hiç bulaşmadan yardığım ettiğim ustalar olmuştur .. altını çiziyorum meslek erbablarına yardım ediyorum ..
ama adam aynı gün üye olmuş konuyla alaksı yok başına bir hal gelmiş 1 mesaj yazıyor şimdi ben bu adama neden zamanımı harcayayım bana bunu izah edermisin ?
bizizm işimiz gücümüz kalmadı sokaktan geçen herkese cevap yazmak için pcnin başındamı oturalım ?
bu işten paramı kazanıyoruzda o kadar zamanımız harcayalım ?
öğrenmek isteyen genç mühendisler ve yeni meslektaşlarımı hariç tutuyorum onlaraa her daim yardım ederim
adamın elektrikle alakası yok bugun üye oluyor sonra 1 mesaj yazıyor saygıdan uzak sanki biz mükeşllefmişiz gibi yada öğrenci giryor selam bile vermiyor
konuyuda çoğu şöle açıyor şu konuda yardım şöle şöle 3 motor var şöle çalışacak böle çalışacak şu olacak
çizin..
bu tip bir insana yardım etmek için bir sebep söylermisin bana ?
şimdi yardım edesim olsa bile etmiyorum ha alayda etmiyorum kaçak akım konusu olmazsa oda kendi aramızda şaklar ama sadece kaçak akım konusunda
burada forum yönetiminde hata demiyimde bir kural bir şey olmalı yani sadece meslektaşlarımız olmalı ve meslektaşlar birbirine yardım etmeli bunu sağlamk mümkünmüdr değilmidir bilemem . ama zaman çok kıymetli bişi değecek insanlara harcanmalı

Bir senenin kıymetini sınıfta kalan bilir.
Bir ayın kıymetini erken doğuran kadın bilir.
Bir haftanın kıymetini dergi çıkartan bilir.
Bir dakikanın kıymetini uçağını kaçıran,
Bir saniyenin kıymetini ölümden son anda kurtulan
Bir salisenin kıymetini gümüş madalya alan bilir.
İnsanın satın alamayacağı tek şey zamandır
sağlıkla kal
burda bir sürü meslek erbabı değerli arkadaşlarımız var komedyen formu az ağır olmuş .. yakışık almamış
çıkar biri ağır bir şaka yapar oda yakışık almaz .

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,822
Kullanıcılar
452,642
Son üye
YouJiin07

Yeni konular

Geri