vivio
Üye
merhaba arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. sormak istediğim birşey var umarım yardımcı olabilirsiniz.
aracımın sinyal lambası 21 watt. buna 1 watt power led bağlamak istiyorum. ancak röleden yeterli akım çekmeyeceği için hızlı yanıp sönecektir.
bir arkadaşım araya 25 volt 2200 uF bağlamamı önerdi. güzel çalıştı fakat 7-8 saniye sonra patladı.
sizin öneriniz ne olur acaba?
bir de araç ampul patlak uyarısı veriyor düşük watt olduğunda. parklar da 5 watt.
stoplar için de 3 watt power led kullanıyorum.
parkları 5 watt, frene basınca 21 watt. çiftli ampul yani.
7812 regulesi ile frene basınca 12 volt gidip tam güç yanıyor, freni bırakınca 7805 regulesi ile 5 volt gidip park görevini görüyor.
bunlar için ne önerirsiniz arıza lambasını yakmaması için?
yarın karaköye gideceğim ona göre alayım
cevaplarınız için teşekkürler
iyi akşamlar
saygılar...
aracımın sinyal lambası 21 watt. buna 1 watt power led bağlamak istiyorum. ancak röleden yeterli akım çekmeyeceği için hızlı yanıp sönecektir.
bir arkadaşım araya 25 volt 2200 uF bağlamamı önerdi. güzel çalıştı fakat 7-8 saniye sonra patladı.
sizin öneriniz ne olur acaba?
bir de araç ampul patlak uyarısı veriyor düşük watt olduğunda. parklar da 5 watt.
stoplar için de 3 watt power led kullanıyorum.
parkları 5 watt, frene basınca 21 watt. çiftli ampul yani.
7812 regulesi ile frene basınca 12 volt gidip tam güç yanıyor, freni bırakınca 7805 regulesi ile 5 volt gidip park görevini görüyor.
bunlar için ne önerirsiniz arıza lambasını yakmaması için?
yarın karaköye gideceğim ona göre alayım
cevaplarınız için teşekkürler
iyi akşamlar
saygılar...