srkn43 Üye Katılım 17 Kas 2011 Mesajlar 200 Puanları 1 Yaş 49 14 Nis 2012 #11 iyi fikir yani 220 kartın kendi rölesinden değil sizin bağladığınız röleden geçiyor.böylelikle kartı riske atmamış oluyorsun
iyi fikir yani 220 kartın kendi rölesinden değil sizin bağladığınız röleden geçiyor.böylelikle kartı riske atmamış oluyorsun
srkn43 Üye Katılım 17 Kas 2011 Mesajlar 200 Puanları 1 Yaş 49 14 Nis 2012 #12 zeki adamları seviyorum
Konu Sah Mahmut Erdoğan Paylaşımcı üye Katılım 4 Ara 2011 Mesajlar 756 Puanları 116 Konum ikitelli /istanbul 15 Nis 2012 #13 teşekkürler galiba ben " cycle start " dediğimde aynı anda taşlama da aynı anda çalışmaya başlamayacak. bunun için m3 m5 felan eklemem gerekiyor. ben toz emme ve taşlama için bir şalter yaptım ordan ikisinide aynı anda başlatıp durduruyorum.
teşekkürler galiba ben " cycle start " dediğimde aynı anda taşlama da aynı anda çalışmaya başlamayacak. bunun için m3 m5 felan eklemem gerekiyor. ben toz emme ve taşlama için bir şalter yaptım ordan ikisinide aynı anda başlatıp durduruyorum.
srkn43 Üye Katılım 17 Kas 2011 Mesajlar 200 Puanları 1 Yaş 49 15 Nis 2012 #14 srkn43' Alıntı: iyi fikir yani 220 kartın kendi rölesinden değil sizin bağladığınız röleden geçiyor.böylelikle kartı riske atmamış oluyorsun Genişletmek için tıkla ... akyele' Alıntı: herkese merhaba arkadaşlarspinde olarak kullanılan makita kalıpçı taşlamayı mach3 den çalıştırıp durdurabilimiyiz ?bağlantıları nasıl olacak Genişletmek için tıkla ... Hocam olayı sen yokken aydınlattık.bu arada sende röleyi bağlıyorsun heralde hiç sesiniz çıkmıyor
srkn43' Alıntı: iyi fikir yani 220 kartın kendi rölesinden değil sizin bağladığınız röleden geçiyor.böylelikle kartı riske atmamış oluyorsun Genişletmek için tıkla ... akyele' Alıntı: herkese merhaba arkadaşlarspinde olarak kullanılan makita kalıpçı taşlamayı mach3 den çalıştırıp durdurabilimiyiz ?bağlantıları nasıl olacak Genişletmek için tıkla ... Hocam olayı sen yokken aydınlattık.bu arada sende röleyi bağlıyorsun heralde hiç sesiniz çıkmıyor
Konu Sah Mahmut Erdoğan Paylaşımcı üye Katılım 4 Ara 2011 Mesajlar 756 Puanları 116 Konum ikitelli /istanbul 15 Nis 2012 #15 srkn43' Alıntı: Hocam olayı sen yokken aydınlattık.bu arada sende röleyi bağlıyorsun heralde hiç sesiniz çıkmıyor Genişletmek için tıkla ... ben yazılanları dikkatliçe okuyorum ama ben röle işinden hiç anlamıyorum şu röle işi için bir zaman ayırmam lazım.
srkn43' Alıntı: Hocam olayı sen yokken aydınlattık.bu arada sende röleyi bağlıyorsun heralde hiç sesiniz çıkmıyor Genişletmek için tıkla ... ben yazılanları dikkatliçe okuyorum ama ben röle işinden hiç anlamıyorum şu röle işi için bir zaman ayırmam lazım.
Konu Sah Mahmut Erdoğan Paylaşımcı üye Katılım 4 Ara 2011 Mesajlar 756 Puanları 116 Konum ikitelli /istanbul 15 Nis 2012 #16 bu makitanın ses iyice rahatsız etmeye başladı sessiz bir spindle alsam iyi olacak.
srkn43 Üye Katılım 17 Kas 2011 Mesajlar 200 Puanları 1 Yaş 49 15 Nis 2012 #17 akyele' Alıntı: ben yazılanları dikkatliçe okuyorum ama ben röle işinden hiç anlamıyorum şu röle işi için bir zaman ayırmam lazım. Genişletmek için tıkla ... Hocam limit swith gibi birşey.ama limit swiçi açı kapayan makanik güç röleyi açıp kapayanda karttan gelen elektriksel güç diyelim.dogrumu anlattım
akyele' Alıntı: ben yazılanları dikkatliçe okuyorum ama ben röle işinden hiç anlamıyorum şu röle işi için bir zaman ayırmam lazım. Genişletmek için tıkla ... Hocam limit swith gibi birşey.ama limit swiçi açı kapayan makanik güç röleyi açıp kapayanda karttan gelen elektriksel güç diyelim.dogrumu anlattım
srkn43 Üye Katılım 17 Kas 2011 Mesajlar 200 Puanları 1 Yaş 49 15 Nis 2012 #18 kartınızın markasını verirseniz ramerturk kardesimiz yardımcı olur bence o bu işin piri olmuş ustalığı hakediyor
kartınızın markasını verirseniz ramerturk kardesimiz yardımcı olur bence o bu işin piri olmuş ustalığı hakediyor
srkn43 Üye Katılım 17 Kas 2011 Mesajlar 200 Puanları 1 Yaş 49 15 Nis 2012 #19 akyele' Alıntı: bu makitanın ses iyice rahatsız etmeye başladı sessiz bir spindle alsam iyi olacak. Genişletmek için tıkla ... Hocam ben makinayı mdfden kabin yapıp içine aldım onunede cam yaptım ne ses var ne toz
akyele' Alıntı: bu makitanın ses iyice rahatsız etmeye başladı sessiz bir spindle alsam iyi olacak. Genişletmek için tıkla ... Hocam ben makinayı mdfden kabin yapıp içine aldım onunede cam yaptım ne ses var ne toz
Konu Sah Mahmut Erdoğan Paylaşımcı üye Katılım 4 Ara 2011 Mesajlar 756 Puanları 116 Konum ikitelli /istanbul 15 Nis 2012 #20 srkn43' Alıntı: kartınızın markasını verirseniz ramerturk kardesimiz yardımcı olur bence o bu işin piri olmuş ustalığı hakediyor Genişletmek için tıkla ... kartım 3 eksen kontrol kartı
srkn43' Alıntı: kartınızın markasını verirseniz ramerturk kardesimiz yardımcı olur bence o bu işin piri olmuş ustalığı hakediyor Genişletmek için tıkla ... kartım 3 eksen kontrol kartı