spinde olarak kullanılan makitayı mach3 den çalıştırıp durdurabilimiyiz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi fikir yani 220 kartın kendi rölesinden değil sizin bağladığınız röleden geçiyor.böylelikle kartı riske atmamış oluyorsun

teşekkürler
galiba ben " cycle start " dediğimde aynı anda taşlama da aynı anda çalışmaya başlamayacak.
bunun için m3 m5 felan eklemem gerekiyor.
ben toz emme ve taşlama için bir şalter yaptım ordan ikisinide aynı anda başlatıp durduruyorum.

iyi fikir yani 220 kartın kendi rölesinden değil sizin bağladığınız röleden geçiyor.böylelikle kartı riske atmamış oluyorsun
herkese merhaba arkadaşlarspinde olarak kullanılan makita kalıpçı taşlamayı mach3 den çalıştırıp durdurabilimiyiz ?bağlantıları nasıl olacak
Hocam olayı sen yokken aydınlattık.bu arada sende röleyi bağlıyorsun heralde hiç sesiniz çıkmıyor

ben yazılanları dikkatliçe okuyorum ama ben röle işinden hiç anlamıyorum :)şu röle işi için bir zaman ayırmam lazım.
Hocam limit swith gibi birşey.ama limit swiçi açı kapayan makanik güç röleyi açıp kapayanda karttan gelen elektriksel güç diyelim.dogrumu anlattım

kartınızın markasını verirseniz ramerturk kardesimiz yardımcı olur bence o bu işin piri olmuş ustalığı hakediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
129,799
Kullanıcılar
452,593
Son üye
cKaradeniz301

Yeni konular

Geri