iyi fikir yani 220 kartın kendi rölesinden değil sizin bağladığınız röleden geçiyor.böylelikle kartı riske atmamış oluyorsun
Hocam olayı sen yokken aydınlattık.bu arada sende röleyi bağlıyorsun heralde hiç sesiniz çıkmıyorherkese merhaba arkadaşlarspinde olarak kullanılan makita kalıpçı taşlamayı mach3 den çalıştırıp durdurabilimiyiz ?bağlantıları nasıl olacak
ben yazılanları dikkatliçe okuyorumHocam olayı sen yokken aydınlattık.bu arada sende röleyi bağlıyorsun heralde hiç sesiniz çıkmıyor
Hocam limit swith gibi birşey.ama limit swiçi açı kapayan makanik güç röleyi açıp kapayanda karttan gelen elektriksel güç diyelim.dogrumu anlattımben yazılanları dikkatliçe okuyorum ama ben röle işinden hiç anlamıyorum şu röle işi için bir zaman ayırmam lazım.
Hocam ben makinayı mdfden kabin yapıp içine aldım onunede cam yaptım ne ses var ne tozbu makitanın ses iyice rahatsız etmeye başladı sessiz bir spindle alsam iyi olacak.
kartım 3 eksen kontrol kartıkartınızın markasını verirseniz ramerturk kardesimiz yardımcı olur bence o bu işin piri olmuş ustalığı hakediyor