Üle üniversite okudun. Hala hacim hesabını yapamıyormusun KÖTEK.Pekii ölçüsünü verdiğim kabin takribi kaç litreye denk geliyor? Veya bunun bir formülü var mıdır?
3 kenarın birbiri ile çarpımı. Ölçüler cm olarak alınmışsa 10 a bölünmelidir.
Üle üniversite okudun. Hala hacim hesabını yapamıyormusun KÖTEK.Pekii ölçüsünü verdiğim kabin takribi kaç litreye denk geliyor? Veya bunun bir formülü var mıdır?
Abi onu biliyorum ama hoparlörün kendi içe doğru derinlik olarak kapladığı alan da olduğu için. Onu hesaba katmıyor muyuz? Crossover kartı da belki oldu da ekledik. Onu da düşmek gerekir diye biliyorum. Onun hesabı karışık bi tık ondan dediydimÜle üniversite okudun. Hala hacim hesabını yapamıyormusun KÖTEK.
3 kenarın birbiri ile çarpımı. Ölçüler cm olarak alınmışsa 10 a bölünmelidir.
Cahal civelek Yunus.Abi onu biliyorum ama hoparlörün kendi içe doğru derinlik olarak kapladığı alan da olduğu için. Onu hesaba katmıyor muyuz? Crossover kartı da belki oldu da ekledik. Onu da düşmek gerekir diye biliyorum. Onun hesabı karışık bi tık ondan dediydim
Ben sanırım fazla Kötek yiyeceğim
Ben birçok arkadaşımı kötekledimİşte böyle böyle öğrenicem galiba. Kötek yiye yiye
Valla bunu okurken 9V pil için yaptığım test aklıma geldi. Tersin pis valla haklısın, dikkatli davranmam lazımBen birçok arkadaşımı kötekledim
En son @sasen1 i hem köteklemiş, hem de plaketi yalatarak temizletmiştim.
Şimdilerde bana teşekkür ediyo
Neydi o beee Hala gülmekten gırılıyom.Valla bunu okurken 9V pil için yaptığım test aklıma geldi. Tersin pis valla haklısın, dikkatli davranmam lazım
Evet "multi metrenin pili mi azaldı acabaa? Ondan yanlış ölçüyor olabilir mii" demiştik. Evde ölçebilecek başka alet yoktu. Sonrası zaten malumNeydi o beee Hala gülmekten gırılıyom.
Burada da anlatayım arkadaşlar ecik bilgilensin.
9V luk pil ölçümü yapıyorduk sanıyordum. O yıllarda MSN de vardı ve durumu msn üzerinden konuşuyorduk.
Senin ölçü aletleri ile yapmış olduğun ölçümler çipindirik olmuştu sanırım.
Bunun üzerine sana demiştim ki.
Pilin iki ucunu diline değdir.
MSN den duyduğum ses şuydu...
''YANDIM ANAAAMM''