bunu daha önce bende kendim yaparak aracıma takdım gayet güzel bir yanma oluştu motor 1300cc olmasına rağmen 1500-1600 cc motormuş gibi çalışıyordu yakıtta (lpg) tasarruf oldu şimdi ise daha büyük olarak yapmaya çalışıyorum üretimi belirleyen faktörler elektrolit olarak seçilen sıvı voltaj amper yüzey alana düşen gerilim vs vs elinde imkanı olan arkadaşlara tavsi ederim sadece arabalarda tasrruf olarak değil örneğin evinizde ısınma gibide düşünebilirdiniz benim şimdiki yapmaya çalıştığım şey hho drycell olarak tabir edilen sistem 24-30 plakadan oluşan soğutmalı gaz ve akım kesicili yüksek sıcaklıkta (80 c-90 c) otomatik olarak üretimi kesen ve aracın motor devri ile orantılı bir şekilde anlık üretimi değişrtirebilen bir sistem önceki yaptığım derme çatma bir şeydi ve verimi güzeldi şimdiki ise daha verimli olabileceğine inanıyorum isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim elektronikcilere yabancı olmayan pwm ile sistem daha kararlı olabiliyor gövde maliyeti 200-250 tl gibi tutuyor (solid polikarbon veya tavsiye etmemekle beraber pleksiglas,ss304-316,civata ve somunlar,contalık uygun malzeme)