Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamün aleyküm ben mini sumo robotu yapıcam ama kullanıcagım motorun özel (hızlı,torklu,küçük)olmasını istiyorum.motorun boyutu 4cm en fazla olabilir malum tekerlek payıda var
sumo robot konusunda tecrübeli biri olarak senin için motorda önemli olan devir sayısı değil tork çünkü karşıdaki robotu itmen lazım. Bu nedenle redüksyonu senin için önemli malzeme için robotistan.com dan temin edebilirsin ama çok pahalıdır . eğer istanbuldaysan karaköyde bu tür malzemeler satan karaköy pasajında çok ucuza sumo robotla ilgili herşeyi bulabilirsin motor tekerlek sürücü vb.
karaköyde selanik pasajı tarafında değil o tarafta robot malzemeleri bulmak zor. alt geçitten yolun karşı tarafına geç (yani kadıköy iskelesi tarafına)orada bir han var ismini hatırlamıyorum orada robotla ilgili herşeyi bulursun benim alışveriş yaptığım yerde hanın girişinde sağda kalan bi dükkan amblemleri yeşil renk ama ismini hatırlayamadım