Tablaya parçayı bağlama

Biz 3 öğrenciyiz aslında. Bi şekilde bir araya gelip bir şeyler yapacağız elinde sonunda.

Ürün de çıktı aslında ortaya. Hatta çıkarttığım ürünleri sattım bile. Sadece bu şekliyle çok yavaş oluyor.
Pistonlar geldi. kompressor geldi. hortumlar vs geldi. Fakat bu pistonlara girecek m3'müdür nedir o rakor yok. Heryer kapalı. gitti bayram tatili. 1 hafta boşa geçecek.
 
Malzemeler geldi başladım. Sadece pistonların deliği m6 değildi. Genişlettim. Sorunsuz çalışıyor. Şimdi karşılıkları için parça keseceğim. Daha sonra bitince video paylaşırım. Bu arada şöyle bir örnek daha buldum.
 
Merhabalar bende is parcasini baglamakla ilgili sorunlar yasiyorum. Aluminyum gitar sapi isliyorum su anda. Parca halinde aldigim aluminyumun on klavye tarafini isledikten sonra. Arka sap profililene gectigimde parca tam olarak sifirlanmiyor. Muhakkak 1 2 mm kayma yadiyorum buda kabul edilemez bu sektor icin. İsledigim model sabit, degismiyor. Buyuzden kalici bir sabitleme sistemi ariyorum. Bide desen girintili cikintili oldugu icin duz mengenelerde yada yukaridaki pnoematic sistemlerle sabitlemek zor oluyor. Yardimlarinizi bekliyorum
 
Luthier misin?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
 
Sesli düşünüyorum. Eğer seri imalat ise, gitar tellerini gerdirmek için açtığınız 6 delik yuvası ve diğer uçtaki delikten faydalanarak sapın tamamen oturacağı bir bağlama aparatı yapılsa? Diğer yüz işlenirken kalıp gibi oturan?
 
Son düzenleme:
Ke
Kesinlikle dogru bi yaklasim ama bazen sap profili musteri istegine gore degisebilmekte bazen inceltip bazen kalinlastirebiliyoruz. Kalip gibi cuk oturacak bir sistemde tam olarak kadamda yerini bulamuyor. Mengenede yasadigim bir diger sorunda fazla kendini belli etmesede spindle parcaya degdiginde parca esniyor. Isledigim parca 700 mm uzunlugunda 25mm kalinligin 6160 aluminyum. Talas kaldirmasini dusuruyorum daha kaliteli bir urun elde ediyorum, bu seferde saatler islemesini bekliyorum makinanin.
 
Bir kaç tip ile sınırlı ise, belki sadece baş ve son kısımlar için aparat yapılırsa kurtarabilir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…