Butona bas bırak lamba yansın. Butona bas bırak lamba sönsün.
Ekli dosyayı görüntüle 87547
Ekli dosyayı görüntüle 87548
Mesut bey düzenlemeniz gereken yerler var sanırım
Mesut bey en belirgin, açık ve net bir biçimde çizmiş, düzenleyecek yer neresi? Olabilir...Mesut bey düzenlemeniz gereken yerler var sanırım
Mesut bey en belirgin, açık ve net bir biçimde çizmiş, düzenleyecek yer neresi? Olabilir...
Bu çizime alternatif olarak bir şema da siz çizin sizinkini de görelim.
Mesut Bey Benim sizi rencide etmem gibi bi durum söz konusu olamaz en azından öyle bir niyetle yazılmış bir cevap değildir. sizin belirttiğiniz gibi başka bir platformda ilgili konuşmaları yaptık bunun üzerine aynı konu bu platformda da aynı şekilde paylaşım yaptığınız için hatırlatmak istedim çünkü paltformların amacının birileri bir şey paylaşsın diğerleri alkışlasın olmasından ziyade farklılıkların ortaya konması yardımlaşmaların yapılması diye düşünüyordum ancak bazı arkadaşlarca yanlış anlaşıldım herhalde sizinle daha önce yaptığımız yazışmalara dayanarak sizi rencide etmemek adına konuyu kapalı yazdım ama yanlış anlaşıldım hakkınızı helal ediniz niyetim alaya almak veya küçümsemek olmamıştır. tabi ki ister 3 röleli ister 15 röleli yapınız bu beni ilgilendirmez.Otomatik kumanda konularında, bir problemin birden farklı yolu ve yöntemi var.
Konuda paylaştığım yöntem düşen kenar mantığı ile oluşturulmuş bir devre.
Benim bakış açıma göre 3 röleli sistem pek mümkün değildi.
Orhan bey'in aşağıda ki konuda, 2. ci denemede, farklı çözüm yolu ile sonuca ulaştığı 3 röleli sistemi tebrik edip teşekkürlerimi ilettim kendisine.
http://otomasyonforum.com/index.php?topic=525.msg695;topicseen#msg695
Ancak bu sabah Orhan bey'in atmış olduğu bu mesajı anlamsız ve yersiz buldum.
Orada paylaşılan çözüm, bu başlık altında da paylaşılabilinirdi.
sizinle daha önce yaptığımız yazışmalara dayanarak sizi rencide etmemek adına konuyu kapalı yazdım
............
Zamanımı artık bir şeyler paylaşmakla harcamayacağım.
Bu kontrolkalemi.com forum sayfasında son mesajım.