Sayın yöneticim
fikir beğenmemek gibi durum söz konusu değil. benim mesajımı da beğenmemiş olabilirsiniz bunu da normal karşılarım. açıklamada tek damar kablo sözü geçmiyor olabilir ama burada konumuz tek damar kablolarla ilgili olduğu için yazmak o an aklıma gelmedi kusura bakmayın, bundan sonra yazdıklarımda daha dikkatli ve açıklayıcı olmaya çalışacağım.
gelelim konumuza
. misalde maksat motoru çalıştırmaksa çok çeşitli bağlantılar yapılıp motor çalıştırılabilir. bunu yoldan gecen birini çevirseniz ve bu şu kabloyu buraya bağla deseniz emin olun o da bağlar bir şekilde motor çalışır. sizde ister U ister O isterseniz halka yapıp bağlaya bilirsiniz bu çok normal.
konuyu ilk açtığım mesajı okumuşsunuzdur. konuyu açarken sorduğum soru bunun bir standardı var mı şeklinde. anlaşılan sizin bile U veya hakla şeklinde bağlandığınıza bakarsak bunun bir standardı yokmuş. yada ben yanlış anladım. (lütfen yanlışsa düzeltin)
ama arkadaşlar araştırma yapmadan öğrenilmez. burasıda benim uzun zamandır kullandığım ve değerli bilgilerin paylaşıldığı güzel bir platform. şimdi bu işin bir standardı yok dersek bu bu sebepten böyle olur demezsek her önüne gelen bilmeyen ben bağlarım abi deyip işin başına geçerse yaptığı her hatada bu mesleği hakkıyla icra edenlerin etmeye çalışanların bir şekilde hakkını gasp etmiş olur.
sayın yöneticim ben aradım üretici firma ile görüştüm isterseniz sizde teyit için arayabilirsiniz.
sordum tek damar kablo için cıvatalı bağlantı noktalarında kullanılmak için uygun bir ürününüz var mı diye sordum. bana verdiği ürün bilgisi bu şekilde.
ve yine özellikle sordum neden izoleli pabuç neden olmaz verdiği bilgi izoleli pabucun sıkma sonrasında damarı kavrayamadığı şeklinde.
bende bu bilgileri burada kendi açtığım konu altında paylaşmak istedim.
ha isteyen U isteyen O isteyen HALKA isteyen KUŞGÖZÜ yapsın ona bir itirazım yok olamaz da...
saygılarımla.