Önemli olan kredi mi sanıyorsunuz?Sorunda bu zaten.Türkiyede teorik bilgi bir işe yaramıyor pek fazla iş sahasında.Önemli olan pratik bilgi.Bir asenkron motor nasıl çalışır bunu bilmek yaramıyor türkiye de.Bir asenkron motor nasıl tamir edilir bunu bilmek lazım.Ben MYO mezunuyum ve yaklaşık 5-6 gün sonrada mühendis olucam inş.Fakat myo da ögrendiğim teorik bilgi üstüne hiç bişey katamadım hatta biraz daha köreldim.Dünya kredi alıyoz ama ugraştıgımız şeyler türev-integral manyetik alan cart curt.Sahada kullanamayacağımız şeyler.
Özel sektörde çalışabilmek için teknik öğretmenin mühendis olmasına gerek yok bence yanlış noktalardan mevzuya giriş yapıyorsunuz ; zaten teknik öğretmenler 1. grup fen adamı ve bir çok noktada mühendise muadil olabilir bence sizde körü körüne bu arkadaşlar bizi niye istemezük diyor yerine o insanları anlamaya çalışın ; biraz da empati yapmak lazım.
Özel sektörde çalışabilmek için teknik öğretmenin mühendis olmasına gerek yok bence yanlış noktalardan mevzuya giriş yapıyorsunuz ; zaten teknik öğretmenler 1. grup fen adamı ve bir çok noktada mühendise muadil olabilir bence sizde körü körüne bu arkadaşlar bizi niye istemezük diyor yerine o insanları anlamaya çalışın ; biraz da empati yapmak lazım.
Ben 8 senedir işçi mühendis olarak çalışıyorum ; 8 senedir neredeyse bir ev alacak kadar parayı eksik aldım memur mühendis arkadaşlarımdan ve devlet her yıl KPSS ile ayda benden 1500 lira fazla maaş alan yeni okul mezunu genç mühendisleri bana bu arkadaşlara oryantasyon ver diye gönderiyor işyerinde ; sinir krizleri geçiren siz değilsiniz sadece merak etmeyinKusura bakmayın ama tavrınızı da kaba buluyorum öğretmen değilseniz yorum yapmayın diyerek .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?