Sayın İbozum,
Yazdıklarına aynen katılıyorum, bende Teknisyen olarak çalışıyorum ve seni çok iyi anlıyorum. Ama burada yapılan ilk hata 3795 nolu kanun çalıştırılmamasından kaynaklanıyor, bu kanun çalıştırılmıyor diye Türkiye'deki Mahkemelere başvurulsaydı ve istediğimiz sonuç çıkmaz isede AİHM gidilseydi bu gün bunlar hiç olmayacaktı. Bende AİHM'nin çok meraklısı değilim fakat Ülkemiz zarar görmesin diye biz buraya baş vurmazken, malesef ülkemiz bizlere zarar veriyor işte buna katlanamıyorum, o sebeble hakkımızı her zaman her yerde savunacağız. artık bizleride görsünler
Arkadaşlar,
Ben son yapılan iki açıklamadan ( Sayın GÜLSÜN'ün ve Sayın ÖZCAN'nın yapmış olduğu açıklamalardan ) sonra TEKEV'e son durumla ilgili gelişmeler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi istedim onlarda bana aşağıdaki cevabı gönderdiler ;
Sayın ÖZCAN ve Sayın GÜLSÜN'ün yaptığı açıklamanın ne olduğu hakkında bir bilgiye sahip değilim. Ancak; size şu konuda açıklama yapabilrim: Mezunların ve okuyan öğrencilerin durumu aynı, 22.12.2008 tarihli YÖK kararına göre " Mezunlar bir tamamlama proğramı çerçevesinde Teknoloji Fakültesi mezunu olmaları sağlanır." ifadesi mevcuttur. Ayrıca, MEB de yapılan çalışmalarda Mezun olanların durumunu açıklayacak bir şerh düşülmesi hakkında TEKEV olarak devredeyiz. Yine mezunlar için TBMM'de çıkacak karara ve Bakanlar kurulundan çıkacak kararlarda ekleme yapılmak için çalışmalarımız devam ediyor.