Teknik Eğitim Fakülteleri İle İlgili Gelişmeler!

arkadaşlar soru önergesi cevaplanmayanlar arasına gitti yorum sizin
 
Arkadaşlar,
güç elinizde umudum yok diyip kaçmak en kolayı. gidin bölgenizdeki hükümet eden partinin binalarına konuşun sıkıntılarmızı bir kez daha anlatın. Meclise gidin bize destek veren milletvekillerimizle konuşun yakın zamanda seçim var bizleri dinleyeceklerdir.
 
Teknoloji fakültesini kazanıp derslerini saydırabilen biri var mı ?
 
Acaba mezunlar olarak birer imzalı dilekçe oluştursak. Bir arkadaş dilekçeleri toplayıp klasörler halinde yetkili kurumlara ulaştırılabilse. Nasıl olur acaba. tanıdığı olan bi arkadaş varsa, bizlere bi faks numarası verebilirse katılım çok olur diye düşünüyorum. Böylece bilerce dilekçe olur.
Hazır seçim arifesindeyken neden olmasın?
 
Arkadaşlar,
Bence bu iş artık olmaz, sebebi ise mecliste az olan destekçilerimiz daha da azalmasıdır. Bu sebeble şimdi gördüğünüz veya ulaşabildiğiniz adaylara bizlerden bahsedin.
 
Arkadaşlar,
Teknoloji Fakülteleri için YÖK'ten yapılan açıklamayı aynen yayınlıyorum.
"Teknoloji Fakülteleri bünyesinde yer alan Mühendislik Programlarına mesleki ve teknik ortaöğretim kurumu öğrenci ve mezunlarının YGS-1 puanı ile öğrenci kabul edilmesine Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu tarafından yürütmeyi durdurma kararı verilmiştir.
Bu nedenle, 2011-ÖSYS’de Teknoloji Fakültelerine sadece Lisansa Yerleştirme Sınavı (LYS ) puanı ile öğrenci kabul edilebilecektir. Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumu öğrenci ve mezunları da Teknoloji Fakültelerine LYS puanı ile kabul edileceğinden, bu durumdaki adayların Lisansa Yerleştirme Sınavına (LYS) başvuru yapması gerektiğinin adaylara duyurulması uygun görülmüştür."
 
bu açıklamayı bugün ben de okudum ama lys ygs olaylarını bilmediğimden anlamadım. bilen biri açıklayabilirmi lütfen...
 
sevgili arkadaslar ben umudumu kestim. ya bu kadar mı sahipsiz olunur? Allah aşkına biz bu vatana ne hainlik yaptık ? anlamadım.
unvansızlıktan yoruldum ya ALLAH HEPSİNİN BELASINI VERSIN
 

Forum istatistikleri

Konular
128,822
Mesajlar
920,773
Kullanıcılar
450,911
Son üye
fatih41311

Yeni konular

Geri
Üst