Teknik Eğitim Fakülteleri İle İlgili Gelişmeler!

ilizyonist34 çabalarımız sonuç verdi ...bu çok güzel bi haber
 
Bencede super bi haber arkadaslar, bu arada konuyla ilgili sonucu nerden ogrendiniz? link verebilirmisiniz?
 
sayın mkteknik hocam
aynen size katılıyorum öle mutlu oldum ki anlatamam ......bizimle birlikte emek veren herkese sonsuz teşekkürler....
 
tam bir kesinleşsede tam anlamıyla bir oh ceksek malum burası türkiye ne olacagı hiç belli olmaz yok baskanı acıklayana kadar ama sanırım ona da az kaldı .
 
Arkadaşlar,
Bu haberin gerçek olmasını bende çok isterim hatta haberi okuyunca bende çok sevindim ama bu haber sadece ntv nin sayfasında var. başka bir yerde bu haber yok yani resmi bir ağızdan alınmamış bu sebeble resmi bir açıklama olmadan sevinmeyelim.
 
merhaba

sayın abilerim bunu sabırsızlıkla bizde bekliyoruz. Marmara Ünv. T.E.F deyim. 1 sınıf. inş bu seneden itibaren devreye girer ve bizde direk teknoloji müh. mezunu oluruz. Büyük bi ihtimalle deböyle olacak gibi. Çünkü not sistemleri değişti daha zor ve ağır bir sistem var.

Hepimize hayırlı olsun.

Yılmaz Elektrik Otomasyon
Proje Teknikeri
Marmara Üniversitesi
 
Öncelikle haber harika ama kesin degil Yökte hala üye olan eski yök başkanı var eskiden başımaza gelenlerin musebbibi ama etkinliği azalmış mesala 18 aralıktaki toplantıdan sonra basın mensuplarına MYO sınavsız geçiş kaldırılmasın diye açıklama yapmiş
NTV haber kaynagıda böyledir Kurul üyelerinden birisi bu bilgileri muhabire vermiştir Zaten bu komisyonu hazırlayan ve sunumu yapan Durmuş Günay hoca var ama sonuç güzel olcağa benziyor 22 aralıkta oylancak son şeklini alacak ve Bakanlar kuruluna gidecek
 
22 Araliktaki oylamayla ayni gun kesinlikmi kazanicak?
Guzel bi haber ama arkadaslar daha once yazdigim gibi bu tur gelismeleri gecmiste cok yasadik, 10 yildir ayni sey konusuluyor. Lutfen herturlu habere hazirlikli olalim, neticelenmesini beklemekte fayda var.
 
evet arkadasım haklısın özellikle de son 5 yıldır ha bugün yapacaz ya yarın yapacaz diye baya bir oyaladılar ama artık sistem de dipe vurdu en son noktaya vardı çünkü piyasada bir çok işsiz kişi var ama daha kötüsü bir o kadar da kalifiye eleman arayan iş sahipleri var sırf bu sistem yüzünden onun için artık bu sorunun çözülmesi için sanırım artık ortam hazır ve artık bir zorunluluk var inşallah da olacak-maalesef yine de inşallah kelimesini kullanıyorum malum burası türkiye yine bu iş 5-10 kişinin dudaklarının arasından cıkacak sözlere bakıyor -.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,058
Mesajlar
922,897
Kullanıcılar
451,330
Son üye
Ahmet.t.

Yeni konular

Geri
Üst