Termal kamera

aslında en büyük sıkıntımız sensörden alınan veri ile kamera ile elde edilen görüntünün verilere göre renklendirilmesi

Yeterince araştırmadın demek o paylaşımları bizzat ben yaptım!

by lent açtığınız tüm konulara baktım fakat bu konuyla alakalı bir şey yok eğer bilginiz var ise ve paylaşmak istiyorsanız buradan yazın
Bilgimi paylaştım konuyu ben açtım demedim zaten gaz vererek bu iş olmaz ben de gaza gelecek yaşı çoktan aştım!

:)
istediğin gibi anlayabilirsin bilgin de paylaşımında sen de kalsın kardeşim uzatmaya gerek yok
iyi çalışmalar..!

Forumda olan paylaşım-bilgi nasıl bende kalıyor, ya Türkçe bilmiyorsun ya da söylediklerinin anlamını, hazıra konmak kolay!

kardeşim uzatma dedik işine bak git başka işlerle uğraş adam akıllı bir şey sorduk adabınla cevap vermeyeceksen boş yapma

kardeşim uzatma dedik işine bak git başka işlerle uğraş adam akıllı bir şey sorduk adabınla cevap vermeyeceksen boş yapma
Yaşıtın değilim adap öğretiyorsun aklınca kardeşim diye hitap ediyorsun!

Lütfen daha sakin olalım. Sayın engneer27 çok fazla bilgim yok fakat çok kolay oldugunu düşünmediğim bir proje. Projenin maliyet tarafı bir yana işe yarayabilirlik durumu başka yana. Fluke marka termal im var. Başlangıç cihazı olmasına rağmen 15000 tl civarı. Üzerinde 2 kamera var birtanesi gerçek bir tanesi termal goruntu için. Bu projenin peşinden gitmeyi düşünüyorsanız, özelden numara ilettim. Orayla bir görüşün.

Forum istatistikleri

Konular
129,867
Kullanıcılar
452,732
Son üye
erencok

Yeni konular

Geri