merhaba ben de tia v16 yı kurarken hata alıyorum hatayı ekleyeceğim yardımcı olursanız çok sevinirimC:\Program Files\Microsoft SQL Server\" klasörü sıkıştırılmış gözüküyor Klasöre sağ tıklamayı dene ardından gelişmiş de içeriği sıkıştır işaretinin işaretini kaldırmayi dene
Bunlarla da çözülmez Microsoft SQL server komple kaldır kayıt defterindeki kalıntıları ile birlikte sonra tekrar kur SQL server daha sonra tekrar kurmayı dene kesin olur
Sorun SQL serverla ilgili üstat . Senin için Siemens forum sitesinde bulduğum bir çözümü paylaşayım tükrçe çeviriden çevirdim .merhaba ben de tia v16 yı kurarken hata alıyorum hatayı ekleyeceğim yardımcı olursanız çok sevinirim
|ERROR AdsWorkerClassicProduct::OnWorkerCompleted(): - ClassicProduct setup result: 2: Info: SQL Installation was not Successful
21:13:15 | FAIL! SetupUnit (INSTSQL2016EXP_SCADA) Failed ClassicProductAddLocal
21:13:15 | FAIL! Checkpoint (E) Complete
21:13:15 |ERROR ExecutionEngine::StartNextStepAsync(): - Execution has been cancelled. Probably because of some process(es) running on the machineEkli dosyayı görüntüle 115119
aynı sorunu yaşıyorum çözümünü bulabildin miMerhaba,
Yaşadığım problem Tia portal v17'i kurarken modify system kısmına geldiğinde kurulumu bitiriyor ama;
opccorecomp64 fail hatası veriyor. Program açılıyor program yazılıyor ama plc sim ile bağlantı hatası veriyor. çözümü hakkında da fikriniz varsa çok makbule geçer