Topraklama barası

O dönerken de kendi kendine sıkışır abey . Laf lafı açıyor aslında bizim milletçe yaylı rondela nedir , ne işe yarar , düz rondelâdan farkı nedir diye bir workshop almamız lazım @fgencal.
Yeni yeni icat çıkarma Biz daha elektriği halledemedik. Baksana bir izolatördü sıkıştı gevşetemiyoruz dünden beri.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Rondelamı ? , yaylımı ? Onlarda neki ?Başımıza bide,galvaniz,kadmi -
yum lafı çıkarmayın,biz siyah pula!
da razıyız.
 
Son düzenleme:
türkçe işte böle bişi bunu anlatamazsın ingilizlere karşıdan karşıya geçmeyide. kim karşıdaki , karşıya nasıl gececek zate karşıda değilmi .
laf ne. lafı nasıl açar ayağını giy mesela. kola neden saat takıyorsun bileğine takmıyorsun mesela . mesela gelecekmiymişim nasıl denir daha
 
Sanki bir tek Taner hoca öğretiyor şu ingilizceyi. Piyasada başka öğreten yok. Veriyorsun bilmem kaç bini önce sana bilmem kaç saat Türkçe anlatıyor.
E haklı ama Türkçeyi bilmeyen insana nasıl anlatacak ingilizceyi yoksa.
 
Son düzenleme:
konudan çıkardığın buysa ne deyem. önce dinlemek lazım tabi dinlemeden anlamadanda öğrenilmez ne türkçe ne inglizca. sanki tanerden başka ingilizce öğreten yok dendii. sanki taneri öven oldu sadece adam ilginç tespitlerde bulunmuş dikkat çekelim dedik tabi eleştirmeye ve saldırmaya hazır olduğumuz için
 
Tamamda burada kaç kişi tanır Taneri. O tespitleri anlayabilmek için Taneri de tanımak lazım. Konudan bi haber olanlar için yazdıklarınız bir anlam taşımıyordur herhalde.
 
Belkide. Bundada bağlantı kolay olur aslında.
https://www.radsan.com.tr/urunler/t...lama-fens-barasi-tek-sira-delikli-kulakli-tip

Mutlaka birşeyler düşünmüş olmalı. Bizde trafolar bakalit tekerler üzerinde duruyor.

eş potasiyel topraklama barası pano içi veya pano dışında uygulanabiliyor. standart bi ölçüsü olmadığı için bara kıvırma alet edevat gerektirdiği gibi ayak yapmanın maliyeti arttırdığı da düşünülebilir. diğer türlü barayı kesip mesnet izolatoru kullanmak işi daha bi hızlandırıp kolaylık sağlıyor olmalı.
 
Son düzenleme:
duyanda quantum mekaniğ evrenin genişlemesi gezegenlerin çökmesi kara delik hakkında bişi yazdık. yada leninin materyalizim ve ampirokritisizm ön eleştiisini yaptık sanacak
açacak dinlicek bakacak gelebilebilirmişim gibi ne demekmiş öğrenecek. burda fiilimsiler zarflardan baksetmiyozki
Tamamda burada kaç kişi tanır Taneri. O tespitleri anlayabilmek için Taneri de tanımak lazım. Konudan bi haber olanlar için yazdıklarınız bir anlam taşımıyordur herhalde.
 
Bana genelde fazla sıkanlar denk geliyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…