Ustalar 63 amoer trifaz otamatın peşine trifaz kaçak akımı koydum topraklama var bağlantılar doğru trifaz mesela pompa takıyorum çalışıyor sıkıntı olmuyor ama panonun altına 220 priz koydum ne taksam anında kaçak akım atıyor düz bağlanyınca prizi kaçak akımdan ayırınca çalışıyor neden olur tşkler. Panona enerji varkende nötr toprağı bi küçük kabloyla kısa devre yapıyorum atmıyor deneme amaçlı. Çok saolun
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Trifaz otomattan gelen kabloları ğstten girdim kaçak akıma ana nötrde üstte prizinki altta. Ama şöle bi durum prize ben bi tanede sigorta koydum onu direk kaçağın girişinden aldım.
Trifaz otomattan gelen kabloları ğstten girdim kaçak akıma ana nötrde üstte prizinki altta. Ama şöle bi durum prize ben bi tanede sigorta koydum onu direk kaçağın girişinden aldım.
Tşk ederim saolun fazı değiştirecem kaçak akımın altından alacam. Peki kaçak akım kurulmuş sistemde fazla nötr kısa devre yapınca sistemin atması gerekmiyormu çok tşk ederim hepinize.
Tşk ederim saolun fazı değiştirecem kaçak akımın altından alacam. Peki kaçak akım kurulmuş sistemde fazla nötr kısa devre yapınca sistemin atması gerekmiyormu çok tşk ederim hepinize.