Suat_Korkmaz
Profesyonel Üye
Evet. Masada ilk kez çalıştırdığımda korkup odada tur atmıştım.
Evet. Masada ilk kez çalıştırdığımda korkup odada tur atmıştım.
eveet bir süredir elektrikten süper anlayan biri olarak Turgay abinin çizimini uygulamaya çalıştım ama beceremedim. Taa ki az önceye kadar. Sağdaki kontaktörden diğerine kablo çekmemi söylemiş meğer ama şema okumayı bilmediğim için (bana kutadgu bilig gibi geliyor) anlayamamıştım. Turgay abiyi sabrından ötürü kutluyor ve teşekkür ediyorum. Sorularımla epey bezdirdim.İki pini hem ileri yönde iken hem geri yönde iken run yapması için kontaktörlerin normalde açık kontaklarından faydalanabilirsin.
Bu üçüncü pano dördüncüde oda olacakSuat bey... o pano nasıl bir pano...onda bir sıkıntı cıksa nasıl çözersin.. Bence pano yu öyle bir yerlere tıkıştırmaktansa az büyük ve yrıklı kanalların olduğubir pano ile işlem yapsan süper olur..
Tornanın orjinal panosunun yerine takabileceğim bir pano istedim. Diğer türlü tornadan ayrı bir pano olacaktı. Yani mecburen böyle oldu ama işin doğrusu ben memnunum.Suat bey... o pano nasıl bir pano...onda bir sıkıntı cıksa nasıl çözersin.. Bence pano yu öyle bir yerlere tıkıştırmaktansa az büyük ve yrıklı kanalların olduğubir pano ile işlem yapsan süper olur..