- Öncelikle bilgim yok pek anlamadım açıkçası dediklerinizi0,15 ohm 1 watt sigorta direnç 0 ohm ile başlayan bir direnç takabilirsin....ayrıca beslemeye seri bağlı ise köprü diyotu ve devredeki transistörü ölç kısa devre varmı bak bakalım...kolay gelsin.
- Tekrar resim çektim lamba altında bu kadar siyah görüyorum benverdiğiniz linkte olmayabilir bu yok anlamına gelmez.bazı spesifik devrelerde kullanılır renklerinden görüntüsünden de anlaşılacağı üzre piyasada sigorta direnç diye geçer bir çok besleme devresinde güç katında kullanılır.... tecrube ile sabit saygılar...
verdiğiniz değerlerde yanlışlık yok değilmi siyah dedikleriniz mor gibi görünüyor.....
alt tarafında resmini eklermisin yanan direncin alt kısmı özellikle...yazdıklarım havada kalmasın.- Öncelikle bilgim yok pek anlamadım açıkçası dediklerinizi
- Tekrar resim çektim lamba altında bu kadar siyah görüyorum ben
Ekli dosyayı görüntüle 48720Ekli dosyayı görüntüle 48721Ekli dosyayı görüntüle 48722Ekli dosyayı görüntüle 48723
eveeet dediklerimin doğruluğu kanıtlanmış bulunmakta ancak sayın redali girişteki cam sigorta kararmış yanmış sanki böprü diyotu rt1 ntc yada ptc ve q1 transistörünü yüksek ihtimal kısa devre kontrol et entegrende yüksek ihtimal bozulmuş...bunları değiştir dene çalişmazsa diğer malzemeleri kontrol et....kolay gelsin tekrardan...