Trafo imalatında ükemizin durumu?

kiki6985

Üye
merhaba arkadaşlar
Trafo imalatında bir sıralama yapacak olursak türkiye kaçıncı sırada olur. Aynı şekilde türkiyenin en iyileri hangi firmalardır. Yardımlarınız için teşekkürler.

İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Alçak Gerilim(1000 volta kadar) 600 kVA'ya Kadar üretim yapan yerli trafo üreticleri var.

bildiğiniz yerli üretim kuru tip trafo varmı

Var kardesim fakat sana bi tavsiyem var bana mail atarsan sana en iyi kuru tip trafo markasını söylebilirim nerden biliyorsun dersen yaklasık 4 sene trafo imalatında calıstım ve ispanya zaragozoda trafo egitimi aldım kuru tip üzerine mail adresim [email protected]

bildiğiniz yerli üretim kuru tip trafo varmı

yaklasık 7 senedir trafo üzerine calışmaktayım 4 sene kadar yerli bir firmada calıştım, su anda da trafo imalatı yapan bir firmada saha servis elemanı olarak calışmaktayım gecen hafta 70 adet kuru tip trafoyu isim vermek ismetiyorum, demir çelik fabrikasında devreye aldım yerli firmalara kötü demek istemiyorum ama benim calıstığım fabrikanın almanyada üretilen bir markası var markayı söylemiyorum model (resibloc) ama muhakkak alman malı olmasına özen göstermeni tavsiye ederim dünyanın en kalite kuru tip trafosudur diğerlerine kötü demiyorum özellikle yerlilere ama dediğim model en iyisi internetten detaylı bilgi alabilirsin

sunuda eklemek istiyorum kısaca kuru tip trafoların bakımları azdır yağlı trafoların yağları zamanla bozulacağından dolayı izalasyon problemi yasanabilir kuru tip trafoda böyle bir problem olmaz en önemli özelliği budur .2. Bir neden ise kuru tip trafonun montajını calısacağı yerde yapma imkanına sahipsindir bu durum biraz spesifik durumlarda önemlidir mesela bir apartman bodrumuna yağlı trafoyu indiremezsin ama kuru trafoyu parca parca indirip iyi bir ustayla nüvede dahil olmak üzere montajını yapabilirsin ...

Kuru tip trafonun baslıca üstünlükleri budur ve az yer kaplarlar..
Ekliyebileceğim aslında bir sürü şey var ama bukadar yeterli sanırım iyi günler diliyorum...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Forum istatistikleri

Konular
129,689
Kullanıcılar
452,395
Son üye
gkmeens

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri